Slide
Slide
Slide
Slide

Гърция. Celestyal представя лятна кампания с намаления, която ще важи за нови резервации, направени преди 31 август 2024 г. Кампанията включва намаления до 50% за круизите в програмата за 2024 и 2025 г., както и за наскоро обявената програма за 2026 и 2027 г.

Намаленията до 50% при ранна резервация са валидни и за новите плавания* в Арабския залив, които ще се осъществяват от ноември до март всеки сезон в периода 2024-2027 г. Също така гостите могат да се възползват от допълнителни отстъпки до 70% за определени каюти и 30% за трети и четвърти човек в каюта.

Продължителността на маршрутите варира между 3 и 14 дни. Круизите имат спирки на дестинации като Доха, Абу Даби, Дубай, Бахрейн, както и скритите съкровища остров Сир Бани Яс, Фуджейра, Мускат и Хасаб.

  • Цените за новия 3-дневен маршрут „Iconic Arabia”, по който Celestyal Discovery ще отплава за първи път от Абу Даби през 2025 г., започват от 279 евро на човек.
  • Цените за 7-дневния “Desert Days“, по който Celestyal Journey ще отплава за първи път от Доха през 2024 г., започват от 529 евро на човек.

Celestyal предлага намаления до 50% при ранна резервация и за над 200 круиза през 2025 и 2026 г. по маршрутите “Иконична Егея“, „Идилична Егея“ и „Раят на Адриатика“, както и допълнителни отстъпки от над 60% за лимитиран брой каюти и 30%  за трети и четвърти човек в каюта. Продължителността на маршрутите варира между 3 и 14 дни.

  • Цените за тридневния маршрут „Иконична Егея“, по който Celestyal Discovery отплава от Атина, са от 309 евро на човек. Спирките по маршрута са в Миконос, Кушадасъ, Патмос, Ираклион и Санторини.
  • Цените за 7-дневния маршрут „Раят на Адриатика“, който дебютира през март тази година, са от 789 евро на човек. Той е с начална точка Атина, продължава за късен престой в Дубровник, а останалите спирки са в Кефалоня, Котор, Бари/Венеция (Маргера), Корфу и Катаколо и са целодневни.
  • Цените за 7-дневния маршрут „Идилична Егея“ са от 789 евро на човек. Круизът е с начална точка Атина и целодневни спирки в Кушадасъ (Ефес), Родос, Крит, Санторини и целодневна спирка и късен престой на остров Миконос.
  • Намаления до 50% са активни при ранна резервация за всички обновени програми за плаване;
  • Офертите важат и за всички плавания в Арабския залив в периода 2024-2027 г.;
  • Круизите по маршрутите „Иконична Егея“, „Идилична Егея“ и „Раят на Адриатика“ също са включени в кампанията.

„Лятната кампания с намаления на обновената ни програма е чудесна предпоставка за създаване на безценни круизни моменти“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

„Фактът, че представихме програмата на Celestyal до март 2027 г., ни дава възможност да предложим намаления за любимите пътешествия по Арабския залив, Адриатика и Средиземно море, които са чудесен повод да плавате отново със Celestyal или да се насладите на преживяването за първи път“, допълва той.

*Отнася се за всички плавания в Арабския залив (“Desert Days”, “Iconic Arabia” и “Gulf Icons”),  с изключение на специалните празнични плавания и круизите с посещение на Абу Даби и Гран При на Катар.

За повече информация можете да посетите celestyal.com

Сподели публикацията