Авиокомпанията airBaltic стартира мащабна кампания за продажба на евтини самолетни билети за 2024 г.
Авиокомпанията airBaltic стартира мащабна кампания за продажба на евтини самолетни билети за 2024 г.
Slide
Slide
Slide
Slide

Рига. Латвийската авиокомпания airBaltic обяви, че добавя още два маршрута за летния сезон през 2024 г. Превозвачът ще лети от Талин (Естония) до Бургас (България) и от Тампере (Финландия) до Палма де Майорка (Испания),  авиокомпанията планира да пусне общо 13 нови линии от Балтийските държави – Латвия, Естония и Литва и най-новата й база Тампере. Маршрутът между Естония и морския ни град е планиран от 1 май 2024 г., полетите ще са два пъти седмично.

Припомняме ви, че в края на август от Air Baltic Corporation AS (airBaltic) съобщиха, че ще имат директни полети от летище София до Рига през май 2024 г. Полетите до латвийската столица ще се извършват три пъти в седмицата – във вторник, четвъртък и събота от 2-ти май до 26-ти октомври. Всички маршрути могат да бъдат резервирани на сайта на авиокомпанията на най-атрактивните ценови нива.

airBaltic е с близо 98% държавна собственост, хибридна авиокомпания, която комбинира най-доброто от традиционните превозвачи и нискотарифните авиокомпании. Авиокомпанията предлага нискотарифни билети в своята мрежа на конкурентни цени, както и билети не само за директни, но и за трансферни полети.

Сподели публикацията