Slide
Slide
Slide
Slide

Кранево. Хотел Casa di Fiore SPA & Medical продължава успешно да поддържа и предлага редица балнео пакети и да привлича все повече редовни гости, които в четирите сезона през годината да посещават хотела с цел възстановяване на здравословното си състояние и радвайки се на благоприятните ползи на минералната вода, с която е захранен целия СПА и Медикъл център.

От септември хотел Casa di Fiore SPA & Medical ще предлага нови Медикъл пакети, които са ефективно решение за пациенти с широк спектър на скелетно-мускулни заболявания като неинвазивно и без болкоуспокояващи да получат моментално и дълготрайно облекчаване на хроничната болка.

Двата пакета „Високоинтензивна физиотерапия“ са разработени с цел за 4-дневен престой в хотела да се постигне осезаем резултат с програма от 5 процедурни дни.

В Медикъл центъра на хотела се използват два нови апарата за ТЕКАР Терапия и Ударно вълнова терапия.

Текартерапията използва иновативен процес на регенериране, за да задейства бързо естествените механизми за самовъзстановяване на тялото, възстановяване на функцията на мускулите и ставите.  Прилагането на високочестотен ток облекчава болката и стимулира естественото възстановяване на тъканите. Терапевтичните ползи от текартерапията са одобрени от хиляди пациенти и елитни спортисти през последните 10 години.

Ударно вълнова терапия e друг иновативен метод за лечение на болката в опорно двигателния апарат. Процедурата може успешно да се използва както за хронични травми (като тенис лакът), така и за остри травматични процеси (мускулни разтежения, навяхвания и др.). Като резултат от терапията е стимулирането на производството на мускулни и сухожилни клетки, подобряването на кръво- и лимфотока, нямаляването на възпалението и тъканното напрежение.

Като допълнение към процедурите включени в пакета всички гости на хотел Casa di Fiore SPA & Medical, резервирали балнео програма „Високо интензивна физиотерапия“ могат да използват безплатно термалната зона и минералните басейни както и изхранване на пълен пансион с разнообразни домашно приготвени специалитети.

Подробности за пакетите на:  https://casadifiore.com/5days_packages/

Сподели публикацията