Slide
Slide
Slide
Slide

София. Николина Ангелкова – министър на туризма на България в периода 2014 – 2017 и 2017 – 2021 година, направи впечатляващо участие в популярното кулинарно риалити в ефира на Нова телевизия „Черешката на тортата“.

Ангелкова посрещна в дома си рапърът Боро Първи, журналистът Мирослав Димитров, поп фолк певицата Мария и преводачът Мариана Хил.

Тя разказа, че е посетила над 80 държави по света. „Напоследък обичам да пътувам до Близкия Изток, най-често до Саудитска Арабия, работя с тях. През изминалото лято бях с дъщеря си в Съединените щати – там съм живяла и учила“, каза бившият министър на туризма, която е живяла още в Белгия, Италия и Англия и се е върнала да се реализира в България.

Ангелкова разкри, че обича да танцува, хвърлила е бебешкото пъпче на дъщеря си Далия в Харвард. В кухнята тя показа класа и гостоприемство. Менюто включваше две салати – табуле със скарида и спаначена салата, телешко каре с ябълка и гъши дроб, ръчни питки, лаврак пълнен със сьомга, два десерта, специални хапки на основата на фурми от султанска ферма в Саудитска Арабия.

„Открих още една Ники – Ники, която може да се забавлява. Ники, която знае как да се забавлява и умее да танцува“, каза Мариана Хил.

„Всичко беше безупречно – като за фотосесия“, коментира Мирослав Димитров.

„Накара ни да се чувстваме като ценни гости“, сподели рапърът.

Всички участници дадоха максимална оценка 10 на Ангелкова, а участието й предизвика вълна от суперлативи в социалните мрежи. Бившият министър на туризма изпрати гостите си с ваучери за класически масаж в един от най-хубавите български СПА хотел.

Сподели публикацията