Slide
Slide
Slide
Slide

Слънчев бряг. Днес Nevis Resort посрещна своите първи гости от Великобритания, за втора поредна година под концепцията TUI BLUE.

Концепцията е създадена изцяло с цел незабравима почивка за семейства с деца. Предлага се един цялостен продукт, за всеки член на семейството.

„Интересното тази година ще бъде фокуса ни, който е насочен към последните тенденции в здравословния начин на живот. Има няколко основни фундамента върху, които сме стъпили и това са: здравословно хранене, активен живот и дигитализация.

Разработили сме приложение BLUE App, където гостите могат всеки ден да проверят по часове какви активности са планирани. Има отделни модули относно хранене, спорт, анимация, Спа услуги, детски клубове, информация за хотела, заведенията на територията на комплекса и галерия със снимки. Има възможност чрез приложението госта да си поръча почистване на стаята, допълнително зареждане на чай, кафе, възглавници, както и да съобщи с няколко клика за повреда в стаята. Чрез приложението се правят и резервации за а ла карт ресторанта ни, както и записвания за екскурзии.

Подготвили сме богато и разнообразно меню, което включва голяма гама от здравословни, веган и диетични предложения. Това е тенденцията на модерните хора днес, да се хранят здравословно и да живеят активно. Нашият екип, който отговаря за храненето, беше на специално обучение тази пролет в Палма де Майорка, където се запознаха с последните световни тенденции в имплементирането на здравословната кухня в системата на изхранване тип all inclusive.

За да приобщим най-малките ни гости да опитват различни и здравословни храни имаме специална програма Healthy Eating Challenge. Даваме им карти и при всяка опитана нова храна от тях, получават стикери от наши екип аниматори. Когато запълнят картата със стикери я пускат в специална пощенска кутия и биват наградени с Дипломи на церемония лично от мечето Bamsi и Captain T. Миналата година пилотно стартирахме тази програма и имаше много голям успех. Родителите бяха много щастливи, че децата им са опитали много нови и здравословни храни, много от тях вече и обичат. Помислили сме и за бебета, като за тях има отделен кът с бебешки каши, пюрета и млека.

Относно активния живот, нашите гости могат да избират измежду много разнообразни видове спортни занимания. Имаме екип спортни аниматори, който се грижи през целия ден да има различни физически натоварвания за всички възрастови групи. Предлагаме фитнес тренировки, йога и стречинг практики, тенис на корт, тенис на маса, волейбол, уроци по плуване и още много игри.

Във вечерните програми сме заложили модерни изпълнения с холограми, гости от „България търси талант“ и още много изненади.

Убедена съм, че продукта, който сме подготвили ще удовлетвори потребностите на съвременните туристи. Очакваме един много силен и успешен сезон.“ – заяви пред Bgtourism.bg управителят на комплекса Антония Мади.

Хотелът отваря врати през 2017 г. и предоставя на своите гости разнообразни и отлични удобства за една незабравима почивка.

Стаите са просторни и светли, с изчистен и модерен дизайн, съчетаващ най-новите тенденции и традиционни елементи от скандинавски стил.

Простиращият се на близо 50 дка площ, комплекса включва 4 открити и 1 закрит басейн, собствен аквапарк с детска зона, външен амфитеатър, детска площадка на открито, спортна площадка с тенис корт и футболно игрище.

Също така частен плаж с включени в пакета шезлонги и чадъри, детски клубове, игрална зала, СПА и Уелнес център с различни процедури. От комплекса се разкриват панорамни гледки към Стария град на Несебър, к.к. Слънчев бряг и части от Св. Влас.

Сподели публикацията