Снимки L’Etape Bulgaria by Tour de France
Slide
Slide
Slide
Slide

Велинград. Второто издание на L’Etape България от Tour de France ще се реализира под егидата на Министерството на туризма. Мащабната спортна проява ще се състои на 28 юли във Велинград. Туристическото ведомство отново подкрепя събитие, което утвърждава България не само като желана дестинация за почивка, но и като домакин на спортно събитие, което превръща страната ни в притегателен център за хиляди любители на спорта и работи за имиджа на бранд България. За втора поредна година медиен партньор на L’Etape Bulgaria by Tour de France ще е Bgtourism.bg.

Едно от най-престижните състезания в сферата на колоезденето –  L’Etape Bulgaria by Tour de France предлага уникална възможност за любителите на колоезденето да изпитат тръпката от професионалното каране сред красивите пейзажи на България. Състезанието включва различни дистанции за участници от всички нива – от начинаещи до опитни ездачи, по затворени пътища при най-високи стандарти за безопасност, което го прави идеална платформа за всеки, който иска да тества уменията си и да се състезава срещу съперници от много държави.

Уникалните деца от с. Кръстава, високо в Родопите, които надъхваха велосипедистите при преминаването им. За жителите на околните села L’Etape Bulgaria by Tour de France е истински празник, защото трасето, по което се случва състезанието им носи позитивни емоции.

Красивото туристическо приключение позволява на участниците да се насладят на един от най-красивите региони на България чрез своите велосипеди. Със своя суров, но мек климат, многобройни скалисти канари и живописни ждрела, със заоблени върхове и пасища, буйни и спокойни води, вековни зелени гори и тучни ливади, регионът на Западните Родопи пленява сърцата на всеки посетител.


Сподели публикацията