Суперзвездата на гръцката музика Михалис Хаджиянис няма търпение да посети Пловдив
Суперзвездата на гръцката музика Михалис Хаджиянис няма търпение да посети Пловдив
Slide
Slide
Slide
Slide

Пловдив. Михалис Хаджиянис няма търпение да посети Пловдив на 8 юли. Специално за верните си фенове той вече подготвя дълъг списък с най-обичаните от публиката парчета. След дълга пауза и многократно разпродадени зала 1 на НДК и Античен театър преди няколко години, сега прочутият гръцки изпълнител идва за концерт на Античния театър на 8 юли. Началото е от 20 часа, билетите са на привършване.

Авторът на емблематичната балада De Fevgo” и хитове като “Moiazoume” и Horevo помни топлото посрещане и енергията на българската публика от предишните си гостувания.

„И досега разказвам на приятели, че в България се чувствам като у дома си. Нямам търпение отново да посетя Пловдив – толкова красив град, с особен дух, а това, че всичко ще се случва на открито в този театър, на фона на залязващото слънце и изгряващата луна, прави мястото уникално“, казва той.

Андриан Димитров: „Терма Вилидж“ се подготвя за събитието си на годината – бутиковият концерт на Лепа Брена

Още при първото си гостуване в България Михалис разбира, че българите обожават песента „De Fevgo“. „Бях изненадан от начина, по който всички пяха, пляскаха и се радваха на тази песен. Не можех да повярвам какъв голям хит е в България. Тя е една от любимите ми песни и е хубаво за зная, че хората извън Гърция я оценяват.”, споделя той. А самата „De Fevgo” е свързана с любовната история на негов приятел.

Авторът на хитове с милиони гледания в Youtube и фенове по целия свят признава, че в началото майка му оказва влияние върху неговия избор. „Тръгнах на уроци по музика, когато бях 11-годишен. Истината е, че майка ми ме понатисна да ходя. Аз не исках. Но с времето осъзнах, че музиката е нещо, което ми е интересно, интригува ме и исках да се занимавам по-сериозно”, казва той.

Китарата ми е особено любим инструмент. С нея първо започнах като музикант, след това започнах да пея”, споделя Михалис.

Първият успех на Михалис идва през 1998 г., когато изпълнява саундтрака на сериал по гръцка телевизия, а през 2000г. издава и първия си албум. До днес е изнесъл стотици концерти в Гърция, родния си Кипър, цяла Европа, от Северна Америка до Австралия. Продажбите на албумите му надхвърлят 30 млн. копия.

За още актуални новини, интересни интервюта и предложения за пътешествия в България и по света – присъединете сe към вайбър канала на Bgtourism.bg ТУК!

Сподели публикацията