Slide
Slide

Започнете по-здрави годината!

Разбира се, човешкото тяло има собствени механизми за жизнено важната детоксикация. С количества пестициди, тежки метали, лекарства, радиоактивни елементи и химикали, човешкият организъм отдавна е претоварен и вика за помощ. Щетите водят до симптоми като хронична умора, храносмилателни проблеми, подуване на корема, лош дъх, киселини и други.

Предлагаме на вашето внимание 7-дневна ДЕТОКС програма (аюрведична практика) за пречистване на храносмилателен тракт, черен дроб, жлъчка, бъбреци и кожа.

Лечебната програма ще се проведе в хотел Casa di Fiore SPA & Medical в два периода през Януари и Февруари.  Специалният лечебен детокс пакет е изготвен от  Д-р Дитер Трипп – дерматолог от Германия и Живка Янкова – специалист по здравна превенция, хранене и лечение на първични и вторични митохондриопатии.

Чрез стриктното спазване на ДЕТОКС пакета под наблюдението на д-р Дитер Трипп се постигат видими резултати за свежа и хидратирана кожа, намаляване на теглото и усещане за чистота и лекота!

Груповите лечебни програми ще се проведат в хотела в два периода от 22.01 до 28.01.2023 и от 05.02 до 11.02.2023 – 7 дни (6 нощувки).

7-дневният пакет включва: ежедневна гимнастика, пиене на солена вода 2%, прием на швейцарска формула от три вида глини, прием на специално приготвени вкусни бульони от шейтаки, водорасли, ряпа дайкон, дафинов лист, карамфил, кардамон, лук и ферментирал ечемик, кайсия, череша.

След един курс по програмата се подобрява бъбречната функция и се регулират кръвното налягане и кръвна захар.

Изключително подходящи за организиране на програма са удобствата, предлагани в хотел Casa di Fiore SPA & Medical. Петзвездният зелен оазис се намира на самия морски бряг, в прегръдката на природата и в сърцето на китното курортно селище Кранево. Съчетанието на чист въздух и красиви морски панорами дават възможност на всеки да се пренареди с нови сили и желание за промяна.

На разположение на всички гости са минерални басейни – външен горещ, вътрешен солен басейн, акватоничен басейн с масажни легла, ефекти и дюзи и студен (шоков) басейн, просторна СПА зона с финландска сауна, арома сауна, кедрова сауна, инфрачервена сауна, парна баня, солна стая, кнайп пътека и фитнес. Всичко това в съчетанието на чистия въздух и красивата морска панорама.

Желаните резултати се постигат с постоянство. Подмладете се и дайте нов живот на тялото си!

Повече за офертата можете да научите на: https://casadifiore.com/detox_package/

Сподели публикацията