Slide
Slide
Slide
Slide
Уникалната концепция за млада кожа на новата серия TRAWENMOOR
* 100% сертифициран органик
* 100 % климатично неутрални
* 100% веган
* Произведено в Германия

Връщането назад към природата и употребата на натурална козметика изживяват истински подем през последните години. Думи като органик и веган се превърнаха в популярни съвременни термини, които носят в себе си все по-ясно изявения стремеж на хората към чист и качествен продукт. 

Именно това е в основата на най-новата серия на немския бранд Dr. SpillerTRAWENNMOOR. Нейните продукти са обещание за чисто качество, което се основава на уникална концепция.

TRAWENMOOR е вдъхновена от естествените лечебни блата, които образуват единствена по рода си екосистема. Голямото разнообразие от растения в блатата, с техните специфични функции, поддържат тази еко системата в перфектен баланс. Активните компоненти в продуктите на TRAWENMOOR се преплитат по абсолютно същия начин, както в природата, за да предоставят на кожата перфектно балансиран ефект.

Всеки от 22-те продукта за лице и тяло притежава два изключително иновативни механизма на действие: хумична сила и бавно стареене. Те предпазват кожата от негативни влияния, захранват клетките за максимална ефективност и по този начин забавят основните процеси на биологично и атмосферно стареене на кожата. Ето как превръщаме красотата в преживяване – като я съхраняваме. 

Натуралните съставки и естествените блата

Био съставките за продуктите TRAWENMOOR се доставят директно от Haselberger Moor, сертифицирано лечебно блато, което се намира в областта Бад Траунщайн в Австрия. Мочурището е богато на хуминови киселини, известни със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Тези киселини се извличат под формата на чист естествен торф, след което се добавят към продуктите. Торфът не случайно се използва за медицински цели още от 16 век и има доказано положителен ефект върху кожата.

С какво са толкова уникални блатата? Те са изключително сложни екосистеми, които съхраняват повече CO ₂ от всички гори на планетата. Това им придава глобално значение за опазването на климата. Освен това, в блатата живеят застрашени животински видове и уникални растения. Продуктовата линия TRAWENMOOR използва по най-добрия начин силата на „черното злато“ – торфа, като я комбинира с ценни активни вещества на растителна основа.

Други натурални съставки, които са част от продуктите и допринасят за бавното стареене на кожата:

 • Екстракт от клетките на мъх – поддържа постоянната активност на клетките на кожата, като по-този начин я запазва млада;
 • Трио от блатни растения – торфен мъх, папрат и храстовиден лишей за по-висока влажност на кожата;
 • Ферментирал екстракт от брезова манатарка – подпомага регенерацията на кожата.

Натурални продукти за красива кожа

Точно като природата и кожата е саморегулираща се система. За съжаление, тя все по-често се изправя пред нови предизвикателства. Негативните външни влияния пречат на способността на кожата да изпълнява пълноценно естествените си функции. Фини прахови частици, серен диоксид, азотни

оксиди, газове, смог, цигарен дим, замърсяване на въздуха, ултравиолетова радиация – това са все фактори, които оказват негативно влияние както на природата, така и на нашата кожа. TRAWENMOOR се основава на иновативни механизми на действие, които са насочени именно към това да неутрализират това негативно влияние. Натуралните съставки имат следните функции : защитни, противовъзпалителни, клетъчноадаптивни, овлажняващи и регенериращи. Целта е кожата да се предпази от негативни влияния, както и да се запази и подсили нейната естествена защитна функция.

Серията за лице и тяло TRAWENMOOR:

 • доказано е ефикасна против стареене;
 • неутрализира свободните радикали върху кожата;
 • предотвратява увреждането на клетките в дългосрочен план;
 • ефективно противодейства на хроничните възпаления;
 • подпомага естествения механизъм за почистване на кожата.

Всичко, от което се нуждае кожата

Серията TRAWENMOOR включва 22 продукта, които отговарят на всички нужди на кожата:

 • Продукти за почистване на лицето;
 • Бяла козметика за различни видове кожа;
 • Интензивна и допълнителна грижа за кожата;
 • Грижа за тялото;
 • Продукти, предназначени за професионална употреба в козметични студия.

Във всички продукти са заложени три ключови функции:

 • Клетъчна адаптация

Намаляването на клетъчната активност, което се влияе от климатичните условия, бързо се проявява под формата на дразнене, сухота и стареене на кожата. Продуктите от серията TRAWENMOOR подобряват способността на клетките да се адаптират и да реагират на стресовите фактори на околната среда. Това ефикасно противодейства на негативните кожни промени.

 • Регенерация

Собствените механизми за регенерация на кожата имат за цел да я поддържат и възстановяват. Продуктите на TRAWENMOOR са с антиоксидантен ефект, осигуряват защита срещу замърсяване и предпазват от фотостареене, така че биологичните и физиологичните процеси да протичат безпрепятствено. Бета-глюканът подпомага синтеза на колаген и подобрява способността на кожата да се регенерира, което води до стабилна кожна бариера и намаляване на бръчките.

 • Овлажняване

За оптималното протичане на процесите на регенерация на кожата е необходимо достатъчно количество влага. С напредване на възрастта нуждата на кожата от влага също се увеличава. Натуралните съставки в продуктите на TRAWENMOOR възвръщат влажността на кожата, тя придобива обем и изглежда много по-свежо.

Повече от премиум органик качество

При разработването на TRAWENMOOR изначалната цел е да се отговори напълно на завишените изисквания към качество и ефективност. Продуктите не съдържат синтетични вещества, консерванти, изкуствени оцветители и парфюми, не натоварват организма и спомагат за опазването на околната среда. Серията е разработена в съответствие с възможно най-високите стандарти за устойчивост, което извежда натуралната козметика TRAWENMOOR на ново ниво.

 • 100% сертифициран органик

Най-малко 95% от съставките на всеки продукт на TRAWENMOOR са с естествен произход. Насоките на COSMOS, към които се придържа линията, имат за цел да насърчат използването на продукти, получени от органично земеделие, запазване на биоразнообразието, отговорно използване на природните ресурси и интегриране на концепцията за „зелена“ химия.

 • 100 % климатично неутрални

Всички емисии на CO₂, които неизбежно възникват при производството на продукти от серията TRAWENMOOR, са изчислени и компенсирани чрез признат проект за защита на климата.

 • 100% веган

Продуктите не съдържат животински съставки. Не са тествани върху животни и не съдържат вещества, произведени чрез генно инженерство.

 • Произведено в Германия

Dr. Spiller е семеен бизнес с над 60-годишна традиция, което гарантира най-високо качество и абсолютна прозрачност от процеса на разработка, през суровините до крайния продукт.

Вземи сега козметика TRAWENMOOR с отстъпка на www.dr-spiller.bg и се увери от първо лице в чудодейния ефект на продуктите върху твоята кожа.

Сподели публикацията