София. На 12 март в HRC Culinary Academy се проведе специален практически клас с JRE шеф готвачът Анет Тайх от Франция. Шеф Тайх пристигна у нас по покана на JRE България. Тя е известна със своя иновативен стил на готвене, който е вдъхновен от многото ѝ пътувания по света.
Шеф Анет създава отличителни ястия, използвайки внимателно подбрани висококачествени съставки. Тя е и първата жена-готвач във Франция, която става член на JRE (Jeunes Restaurateurs d’Europe) от създаването на организацията през 1974 г.
По време на майсторския клас курсистите от HRC Culinary Academy имаха възможност да се запознаят със специални техники за приготвяне на ястия с моно продукт, като основният фокус беше върху карфиола. Сред ястията, които приготвиха бяха:

Практическият клас, освен че предостави ценни умения на курсистите, беше изключително вдъхновяващ и фокусиран върху устойчивото готвене, като демонстрира различни методи за приготвяне на изключителни ястия с използването на моно продукт.
Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE