Slide
Slide
Slide
Slide
Ливърпул/Бургас. По малко от три месеца остава до старта на новите програми на Jet2.com и Jet2holidays от летище Джон Ленън в Ливърпул. Авиокомпанията и туроператорът обявиха 20 слънчеви дестинации в продажба за Лято ’24 от летище Джон Ленън, включително шест дестинации, които са ексклузивни за Jet2.com и Jet2holidays. Сред тях са и полетите до Бургас, които ще бъдат два пъти седмично – в понеделник и четвъртък.
Това е важна програма за първото лято на дейността на компанията от Летище Джон Ленън в Ливърпул, представляваща 565 000 места в продажба. Програмата включва и 6 ексклузивни летни маршрута до Гран Канария, Менорка, Родос, Занте, Мадейра и Бургас (България).
Jet2.com и Jet2holidays ще изпълняват до 54 седмични полета, включително 12 седмични полета както до Канарските острови, така и до Балеарските острови. Флот от четири базирани самолета ще превозва клиенти до богат избор от дестинации през континентална Испания, Канарските острови, Балеарските острови, Гърция, Турция, България, Португалия, Мадейра и Кипър.
В свое изказване Стив Хийпи – изпълнителен директор на Jet2.com и Jet2holidays сподели: „От деня, в който обявихме старта си от летище Джон Ленън в Ливърпул, имаме огромно търсене от клиенти и независими туристически агенти, които искат да се насладят на нашите полети. Ключовата съставка зад нашия успех е ангажираността ни да предоставяме VIP обслужване на клиенти и е ясно, че съобщението се е разпространило в Ливърпул и околния регион, защото реакцията, която имаме след пускането, е просто феноменална. Резервациите остават неизменно силни от старта насам и обратната връзка, която получихме, ни остави без съмнение, че този ход е правилният. Само три месеца до първия ни полет от летище Джон Ленън в Ливърпул, ние сме невероятно развълнувани да отворим тази последна глава в нашата история за продължаващия растеж и нямаме търпение да посрещнем клиентите и да започнем.“
Сподели публикацията