Slide
Slide

Рим. Първият полет на ITA Airways’ от Токио Haneda to Рим Fiumicino излетя на 6ти Ноември 2022. Новият полет беше изпълнен от водещия самолет на компанията Airbus A350.

На церемонията по прерязване на лентата присъстваха Емилияна Лимузани – Търговски директор на ITA Airways, Пиерфранческо Карино Вицепрезидент Международни продажби ITA Airways, Масимо Алегри регионален Мениджър Азия, Среден Изток и Африка ITA Airways, Ю Мурата Посланик на Международно летище Токио, Катсуджи Дои Президент на Международно Летище Токио.

Новият маршрут ще има три седмични честоти, заминаващи в 13:35 ч. всяка сряда, петък и неделя от летище Ханеда в Токио, където е планирано да пристигне в Рим FCO в 20:30 ч. Обратният полет е планиран от Рим Фиумичино до Токио всеки вторник, четвъртък и събота от Рим Фиумичино до летище Токио Ханеда с пристигане в Токио Ханеда на следващия ден в 23:20 ч.

Това е първият път, когато ITA Airways работи на японския пазар и, което е по-важно, компанията е една от малкото авиокомпании, които изпълняват директен полет Рим Фиумичино – Токио Ханеда с пристигане в центъра на Токио.

Чрез този нов полет японските пътници ще могат да открият красотите на страната и уникалността на „Произведено в Италия“ и също така ще използват този полет като свързващ, за да започнат да изследват други италиански градове, благодарение на предлаганите 20 вътрешни връзки от ITA Airways.

Самолетите на ITA Airways предоставят възможността да пренесете италианския стил, изкуство и традиции в света. Когато се качат на борда, клиентите усещат комфорта, елегантността и простотата на новите интериори на флагманския превозвач, проектирани от гения на дизайнера Валтер Де Силва, откриват новите униформи, създадени чрез стилистичните съвети на Brunello Cucinelli и пътуват през ароматите и вкусовете на Италианско съвършенство, включително готвача със звезда Мишлен Джан Пиеро Вивалда, който е проектирал 4 характерни ястия за ITA Airways, предлагани на борда на нейната бизнес класа.

ITA Airways започва разширяването на мрежата си към азиатския пазар, потвърждавайки своя ангажимент за привличане на свързващи клиенти. Тази нова междуконтинентална връзка се присъединява към шестте вече оперирани от ITA Airways с директни полети до Ню Йорк, Лос Анджелис, Бостън, Маями, Буенос Айрес и Сао Пауло. Директни полети от Рим Фиумичино до Ню Делхи (Индия) и Мале (Малдивите) ще последват през декември.

Всички нови полети на ITA Airways могат да бъдат закупени на уебсайта или чрез кол центъра на компанията, туристическите агенции и билетните каси на летището.

Сподели публикацията