София.За мен е чест да служа отново на България. Благодаря и на президента Румен Радев за доверието и оценката за работата ми. За втория мандат съм подготвил амбициозна програма, която беше изготвена след съгласуване с туристическия сектор.

Президентът подписа укази за разпускане на НС на 3 февруари и за назначаване на служебно правителство

При изготвянето й бях напълно наясно, че няма как да се извършват тежки реформи (работа е на редовен кабинет с мнозинство в парламента), но могат да се решат някои натрупани проблеми в годините“, заяви д-р Илин Димитров, който за втори път ще бъде служебен министър на туризма. Това стана ясно след подписан указ на държавния глава Румен Радев за кабинета „Донев-2“.

Официално: За втори път д-р Илин Димитров ще е служебен министър на туризма

Едно е ясно – ще продължим политиката на добър диалог със сектора, на прозрачност и експертност в решенията. Благодаря и на сектора за подкрепата. Не съм публикувал, но получихме над 10 писма за подкрепа и благодарности за свършената работа в предишния мандат. Получих и 2 персонални отличия, които за мен значат много“, заяви Илин Димитров в своята страница във фейсбук.

Служебният министър на туризма д-р Илин Димитров отчете дейността си по време на открито заседание на Министерски съвет

На 3 февруари, вторник, от 14.00 часа държавният глава Румен Радев ще представи задачите и приоритетите на служебното правителство.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA