Slide
Slide
Slide
Slide

Правец. Най-голямата общност за любителски тенис – Интерактив Тенис отново избира Hyatt Regency Pravets Resort за домакин на уикенд турнир от шампионата си. За втора поредна година тенисистите и техните близки ги очакват много тенис, лукс, релакс и забавление край брега на Правешкото езеро. Bgtourism.bg отново е медиен партньор на събитието.

Тенис, чист въздух и зеленина близо до София

Луксозният Hyatt Regency Pravets Resort предлага спиращи дъха гледки, безупречно обслужване и прохлада в едни от най-горещите летни дни. Между 26 и 28 юли участниците ще играят на перфектните кортове на спортен комплекс „Правец“, а ако имат нужда от повече почивка, на тяхно разположение са СПА комплекса с над 200 вида процедури и страхотните басейни.

Максималният брой играчи, които могат да се включат в тенис надпреварата е 30, а двубоите между тях ще са във формат сингъл – мъже и жени, и двойки. Носителят на купата ще вземе 250 точки за националното класира на любителската общност, както и специалната награда от домакините – нощувка за двама в хотела.

Миналата година актьорът Ненчо Балабанов се изкуши и участва в турнира, заедно със своята половинка, а след това сподели своите впечатления: „Екипът, организацията и настроението са повече от готини. Играя тенис и любимите ми хора са тук. Страхотно е!“

„Обратната връзка за тенис почивката през 2023 г. беше причината отново да включим Hyatt Regency Pravets Resort като домакин в календара ни от събития. Хотелът ни предложи толкова много различни активности, че всички участници останаха много доволни. И всичко това – само на 70 км от София. Едва ли може да бъде много по-хубаво… Особено когато добавим и емоциите от любимата игра и подкрепата от близките и семейството!“, допълни Ивайло Цанков, основателят на Интерактив Тенис.

Ранното записване е отворено до 26 юни

В петък, след като се настанят играчите, ще се проведат официалните тренировки, в събота и неделя се играят мачовете в групи, а в неделя са финалите, както на сингъл, така и на двойки. Всички участници имат гарантирани срещи и много време за релакс и забавление, а благодарение на домакините, всички получават преференциални условия. Таксата за участие е само 100 лв. до 26 юни.

От Интерактив тенис канят всички любители от начинаещи до напреднали, да се запишат за тенис почивката в Правец. Бабите, децата и кучетата са повече от добре дошли – в Hyatt Regency Pravets Resort има за всекиго по нещо. За информация и записване, вижте официалната страница на събитието – https://weekendtour.bg/hyatt-pravets-open-2024/

Сподели публикацията