Slide
Slide
Slide
Slide

Златни пясъци. Валя Вълчева – директор „Продажби“ в Hyatt Inclusive Collection Bulgaria, получи награда от специализирания ХОРЕКА форум „Храни и напитки за туризма & ХОСТ индустрия“, който тази година отбеляза своето двадесето издание. Това стана на церемония в Златни пясъци, на която организаторите от Пачуърк Агенция за комуникации отдадоха уважение и признателност към своите партньори и съмишленици, допринесли за развитието на събитието.

„Всяка награда ни показва, че нашите усилия са насочени в правилната посока. Екипът на Hyatt Inclusive Collection Bulgaria цени високо признанието. То е в резултат на нашата коорпоративна политика. Фокусът ни е насочен да растем заедно с партньорите си и да им помагаме те да се развиват и да стават все по-големи и успешни. В резултат на това градим ефективни и дългосрочни партньорства“, каза Валя Вълчева.

През 2024 г. „Храни и напитки за туризма & ХОСТ индустрия“ ще се реализира на пет локации – София, Златни пясъци, Слънчев бряг, Банско и Пампорово. Очаква се да се включат над 250 компании, разположени на 550 + експозиционни позиции. Кои ще бъдат отличените за представянето пред ХОРЕКА професионалистите от Южното Черноморие ще стане ясно на 25-ти април, в Dreams Sunny Beach resort and SPA в Слънчев бряг.

Сподели публикацията