Slide
Slide

Боровец. Хотел Радинас Уей, намиращ се в Боровец, отваря врати на 8 декември, за да посрещне своите първи туристи за новия зимен сезон 2022/2023 г. През първата седмица от отварянето домакините обявиха специални промоционални цени с 15% отстъпка за всички стаи и апартаменти, без ограничение за минимален престой. От намалението ще могат да се възползват всички гости, направили резервация за промоционалния период от 8 до 18 декември.

Вече са в ход и резервациите са предстоящите празници, както и за целия зимен сезон. Домакините очакват по-висока заетост спрямо миналата година, като целта е достигане на нивата от преди кризата, породена от Covid-19. Хотелът ще разчита и на българските гости, които винаги са били основен пазар за Радинас Уей.

Хотелът ще предложи на своите гости не само уют, но и ново меню за предстоящия зимен сезон, което е приготвено от нов шеф готвач.

Както всяка година домакините предлагат пакети за Коледните и Новогодишните празници.

Коледният пакет на хотела е на цени, стартиращи от 240 лева за двойна стая, без ограничение за минимален престой и включва:

  • 1 нощувка в двойна стая (цената е за резервация от 2-ма възрастни);
  • 1 закуска на блок маса;
  • 1 специална Коледна вечеря;
  • специална фолклорна програма с танцьори и изпълнител, както и изненади за най-малките на 25.12.2022 г.

Както обикновено, хотелът отбелязва висока активност и за Нова година, а свободните места са ограничени бройки. Празничният Новогодишен пакет стартира от 1400 лева (за двойна стая) и включва:

  • Настаняване в двойна стая за минимум 3 нощувки със закуски (цената е за резервация от двама възрастни);
  • Новогодишен куверт за 31.12.2022 г., включващ специална празнична вечеря, фолклорна програма, изпълнение на живо, фойерверки и DJ парти до зори;
  • Използване на уелнес центъра – вътрешен басейн, сауна, тепидариум или масажи (срещу допълнително заплащане);
  • Безплатен транспорт до пистите и центъра на Боровец

Туристите могат да се насладят по време на престоя си на два отопляеми басейна (един голям и един малък с джакузи), сауна, арома сауна, парна баня, тепидариум, фитнес, безплатен транспорт до лифта и до центъра на Боровец, ваучери за намаление за ски гардероб и ски услуги, на място – реновиран безплатен ски гардероб за съхранение на собствено оборудване.

Сподели публикацията