Открийте красотата на курорта Слънчев ден в хотел Марина!
Открийте красотата на курорта Слънчев ден в хотел Марина!
Slide
Slide
Slide
Slide

Слънчев ден. Ако търсите перфектно място за почивка и възстановяване, Слънчев Ден ще Ви предложи всичко, от което имате нужда! Разположен на самия бряг на морето, сред зеленината на естествен парк, впечатляващ с разнообразие от редки дървесни видове, четири звездния хотел „Марина” предлага на своите гости спираща дъха гледка към един от най-тихите заливи на Северното Черноморие – Св. Св. „Константин и Елена”.

Комбинацията от мек климат, чист въздух и естествен парк създават благоприятни възможности за отдих и релакс.

Външният басейн на хотела е разположен на слънчева тераса с инфинити гледка към морето. За радост на най-малките гости, басейнът разполага и с детска секция. Малчуганите  могат да се забавляват и на детската площадка до басейна. Комплексът разполага и с детски клуб, където професионален екип от аниматори забавлява децата през деня, а вечер се организира детска дискотека.

Гостите на хотел Марина могат да се възползват срещу заплащане от услугите на сертифицираният балнеолечебeн и СПА център, намиращ се в разположения в непосредствена близост Балнео и СПА хотел Палас. Балеологичният център е оборудван със съвременна апаратура и предлага различни видове лечебни процедури: електропроцедури, светолечение и ултразвукова терапия, парафинолечение, кални апликации, инхалации с морска и минерална вода, различни видове вани и масажи (вибрационен, подводен и ръчен), ароматерапия (лечение с етерични масла), кислородотерапия (инхалации с въздух обогатен с кислород), кинезитерапия, калолечение, антистрес масажи, артротерапия, ароматерапия, таласотерапия и жеровитал — за забавяне и регулиране на процеса на стареене и предпазване от атеросклероза, както и разнообразни процедури за лице и тяло, които се извършват изцяло с  медицинска козметика.

На разположение са също /срещу заплащане/ и цяла гама от СПА процедури, терапии и програми, насочени към възстановяване на ресурсите на Вашето тяло, усещане за пълно отпускане и удовлетворение.

Плажната ивица пред хотел „Марина” е с фин златист пясък, морският бряг е полегат, а за още по-голямо удобство гостите на хотел Марина могат да ползват безплатен чадър и шезлонги на плажа пред хотела.

Celestyal разширява глобалния си търговски екип с две нови назначения

Плажът на к.к. „Слънчев Ден“ е отличаван над 20 поредни години със сертификат „Син Флаг“. Той оценява плажовете по тяхното качество на морската вода, чистота, екологичност, безопасност, услуги и удобства за туристите, защита на природата, на брега и крайбрежната зона.

Всички гости на хотел „Марина” имат осигурено безплатно паркомясто (в зелена зона), а водни спортове са на разположение срещу допълнително заплащане.

Разходка по красивата алея към к.к. Св. Св. „Константин и Елена” ще Ви отведе до малкия манастир, вечерни забавни програми и други активности в околността очакват гостите на хотел „Марина”.

Грижата за гостите е основен приоритет и радост за екипа на Слънчев Ден!

Хотел “Марина” е член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Сподели публикацията