Slide
Slide
Slide
Slide

Златни пясъци. Петзвездното бижу на Златни пясъци – хотел „Адмирал“, отвори врати за Лято ‘2023 след мащабен ремонт. Първите гости на хотела, който е с невероятна и несравнима локация в центъра на курортния комплекс, пристигнаха днес.

250 участници и делегати в XVI конференция на БААСТ и XIII Международен годишен симпозиум на БОТА избраха хотела за своите събития. Срещата се провежда под патронажа на ESSKA и ще бъде част от EFORT.

Конферентната зала на хотела привлича организаторите на мащабни събития, които съчетават комфорта с отличната локация на хотела

През последните месеци беше направена сериозна инвестиция за реновацията на хотела за Лято ‘2023, за да предложи на своите гости високо ниво на качество във всяко едно отношение.

„Убедени сме, че формулата за успех е изцяло новата концепция за хотел „Адмирал“ – Ultra all inclusive. Инвестицията ни е както в базата, така и в служителите и екипа, като очакваме нашите гости да бъдат удовлетворени от новите възможности, които им предлагаме за почивка и събития в комплекса“, заяви за Bgtourism.bg Кирил Кирилов – изпълнителен директор на „Златни пясъци“ АД.

Стаите са елегантно обзаведени и предлагат прекрасна комбинация от пространство и стил. Хотелът разполага с 300 двойни, фамилни стаи и апартаменти, които създават изключителна атмосфера за една незабравима и перфектната почивка.

„Луксозното реновиране и направената инвестиция от „Златни пясъци“ АД, която идва в трудни за туризма времена, е с перспектива и надежда, че българският туризъм, с предлагането на качествен туристически продукт, може успешно да застане на международните пазари и да донесе положителни резултати както за работещите в тази сфера, така и за бизнеса като цяло, за Златни пясъци, Варна и България“, сподели търговският директор Маргарита Христова.

Хотелът предлага на гостите си външен басейн с морска вода и вътрешен с минерална вода. Посетителите на хотел „Адмирал“ получават достъп до ексклузивна зона на плажа пред хотела, която е оборудвана с висококачествени чадъри и шезлонги, предлагащи търсения комфорт за целодневно плажуване. Всеки гост записал настаняване може безплатно да ползва 2 шезлонга и 1 чадър на плажа .

За спортуващите Ultra All Inclusive формулата предлага спортна анимационна програма – сутрешна йога на брега на морето и водна гимнастика на външен басейн. За търсещите релакс се предлага достъп до съвсем новата Делукс SPA зона и безплатно ползване на сауна, парна баня и вътрешен басейн с минерална вода и фитнес.

Гостите на „Адмирал“ могат за първи път да преживеят разликата от стандартната All Inclusive формула с новия 5-звезден Luxury Ultra All Inclusive.

Сподели публикацията