Slide
Slide

Слънчев бряг. Едно от най-популярните и любими места сред туристите в Слънчев бряг –хотел Аква Невис, отново отвори врати и посрещна първите си гости за новия летен туристически сезон.

„След успешното минало лято, през този сезон очакваме още повече чуждестранни туристи да започнат да се завръщат към България, като очакванията ни са за много силен сезон“ сподели за Bgtourism.bg управителят на хотела Детелина Хинкова.

“All-Inclusive пътуванията се развиват стремглаво и очакванията на гостите са за цялостно изживяване, съчетаващо вълнуваща емоция със сигурността на доверена марка, което сме уверени, че можем да предложим на своите гости.

Едно от ключовите предимства на Хотел Аква Невис е нашият воден парк Action Aquapark, който предлага разнообразие от водни атракции за всички възрасти. От високоадреналинови пързалки до релаксиращите басейни и широк избор от водни забавления, всеки гост ще открие нещо, което да задоволи неговите желания, като разбира се, децата винаги остават с най-силни впечатления от аквапарка“, добави още управителят на хотела.

Хотел „Аква Невис“ е построен преди близо 10 години с концепция Splash Word Hotel, която предоставя уникалната възможност на своите гости да се възползват от неограничен свободен вход до прилежащата водна атракция – Action Aquapark Sunny Beach – при това на база All inclusive!

Четиризвездният хотел разполага с комфортни и просторни помещения за настаняване, основен ресторант, в който сервираните ястия могат да задоволят и най-капризното небце, лоби бар, спортен бар, бар край басейна, открит басейн с интегриран детски басейн, SPA и фитнес център, футболно игрище/мултифункционално игрище на открито, детска площадка, стая с игри, дневна и вечерна анимация за малки и големи.


Комплексът успешно съчетава лукс, комфорт, простор, активности и забавления за малки и големи, което го превръща в предпочитано място за незабравима лятна ваканция както за семейства с деца, така и за двойки или весела група приятели. Хотелът е част от авторитетната визитка на „Радина груп“.

Сподели публикацията