Slide
Slide

Златни пясъци. 7-степенно меню включва първата авторска вечеря „Grifid Chefs и приятели“, която ще се проведе на 5 октомври в Грифид хотел Вистамар в курорта Златни пясъци. Инициативата е по идея на един от най-големите ентусиасти в екипа от професионалисти в Грифид хотели – Петър Йоргов, и в подкрепа на идеята от г-н Фиданов. С кулинарното събитие домакините ще организират запомнящ се финал на сезон 2022, с който със самочувствие и професионализъм, заявяват, че са сред най-добрите вдъхновители, учители и мечтатели!

В уникалната дизайнерска urban jungle атмосфера на Грифид хотел Вистамар, асове на кулинарното изкуство в бранша ще споделят една обща Грифид кухня, за да представят авторско 7-степенно меню: Преподаватели по кулинарни техники, работили в ресторанти със звезди Мишлен, Елисейския дворец, носители на престижни трофеи, професионалисти с респектиращи автобиграфии! Всички те имат една обща страст – кулинарията!
„Grifid Chefs и приятели“ ще започне в 19 часа на 5 октомври – сряда, в Грифид хотел Вистамар, а уникалното меню ще бъде приготвено от Кристоф Доверн, Фредерик Гуто, Желязко Каракашев, Лор Талон, Митхат Денизедалан, Симона Костадинова, Петър Йоргов и ученици от ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“ – гр. Варна.
Цената на куверта е 98 лева. Резервации може да се направят на тел.: 0882 335 507
Сподели публикацията