Slide
Slide

Златни пясъци. “Освен да инвестираме в материалната база, ние предлагаме и допълнителни предимства за гости, резервирали директно на сайта на хотелската верига – предоставяме услугата Ултра Ол инклузив веднага след пристигане, а в зависимост от продължителността на престоя – ваучер за процедури в Уелнес & Релакс центровете ни,  процент отстъпка заплатени услуги, безплатен трансфер от и до летище Варна, участие в томбола с награда безплатен уикенд в хотел от веригата. Концептните продукти в два от хотелите ни са с допълнителни предимства за гостите, предпочели по-висок комфорт по време на престоя си при нас – облужване на плажа в специално обособена зона с чадъри и шезлони, закуска в скай ресторантите ни, персонално обслужване от консиерж и др.”, сподели пред Bgtourism.bg Таня Цветанова, изпълнителен директор на ГРИФИД Хотели.

„Нашата верига е добре позната на гостите с желанието за надграждане на продукта всеки нов сезон. За лято 2023 в един от хотелите на веригата организирахме цялостен редизайн на фоайе и прилежащи общи площи, предлагаме нова концепция в частта хранене – обновен основен ресторант и новоизграден Food court с 4 a ла карт ресторанта- български, азиатски, рибен и италиански. Всички част от Ултрa Ол инкузив, както и от Dinе around. Ще изненадаме гостите с едно изкушаващо кулинарно пътешествие, предлагайки богата гама от вкусове и разнообразна обстановка”, добави Цветанова.

“В друг хотел от веригата предприехме цялостен ремонт на хотелски стаи и бани, които предлагат уютна 4-звездна обстановка за лятна почивка, като следват съвременните тенденци в дизайн и обзавеждане. Трети хотел от портфолиото ни премина през цялостен процес на ребрандиране, следвайки изискванията на международна търговска марка, с която сме партньори. Ще изненадаме гостите с нова кафе – сладкарница и снак, нов плажен бар и прилежаща зона за вечерно питие на плажа, камионче за сладолед и много други”, каза още Таня Цветанова.

Сподели публикацията