Два хотела на GRIFID получиха златни награди от HolidayCheck, хотелската верига триумфира в голяма част от категориите
Два хотела на GRIFID получиха златни награди от HolidayCheck, хотелската верига триумфира в голяма част от категориите
Slide
Slide
Slide
Slide
Златни пясъци. За поредна годината хотелите от веригата на GRIFID, които се утвърдиха като еталон за гостоприемство в България, са отличени като най-добри от HolidayCheck.
HolidayCheck е отличие, с което всяка година се открояват хотели в определен регион. Златната награда се дава на хотел, който в пет поредни години е бил сред призьорите.
3 български хотела са отличени тази година със златна награда, като два от тях са част от групата на хотелската верига – SENTIDO Marea и GRIFID Encanto Beach.
Два хотела на GRIFID получиха златни награди от HolidayCheck, хотелската верига триумфира в голяма част от категориитеGRIFID Hotel Metropol оглави 5 от престижните категории – за най-добър плажен хотел (Beste Strandhotels in Bulgarien), най-добър ол-инклузивен хотел (Beste All Inclusive Hotels in Bulgarien), най-добър хотел за активна почивка (Beste Aktivurlaub in Bulgarien), най-добра морска почивка (Beste Badeurlaub in Bulgarien), както и общата класация за отличните хотели в България (Ausgezeichnete Award Hotels in Bulgarien). Сред призовите места на отделните класации за най-добрите хотели у нас е и Vistamar.
“И през 2023 година уютните GRIFID хотели на Българското Черноморие, се нареждат сред най-предпочитаните по света.
Благодарим за безкрайната подкрепа и доверие, което имате към марката GRIFID! Винаги се стремим да сътворяваме идеалната симфония от удобства и услуги, за да направим вашето преживяване още по-незабравимо. Ще продължим да се опитваме да бъдем перфектни за вас и да ви предоставяме най-доброто. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем отново за още невероятни приключения!”, съобщиха от GRIFID хотели в своята страница във фейсбук.
Сподели публикацията