Slide
Slide

Изкушаващи предложения за СПА и релакс с Ултра Ол Инклузив + безплатна процедура в Меди СПА центъра или настаняване със закуска

Златни пясъци. Премиум хотел ГРИФИД Енканто Бийч, няма да е това, което е… без наличието на Меди СПА центъра си – специално проектиран комплекс, за да почувствате тялото, ума и духа, като едно цяло. Гостите, които посещават това енергийно място на брега на морето, не почиват просто в луксозни хотелски стаи, за да се поглезят. Тук СПА центърът е този, който ги впечатлява и то с цялостна програма, свързана с тяхното физическо и психическо благополучие.

Този луксозен СПА комплекс включва усъвършенствани холистични лечения, които се концентрират задълбочено върху цялостното здраве. Меди СПА центърът не е само да се поглезите, а и да ангажирате всичките си сетива.

Още с влизането в този бутиков елегантен Меди Спа център, възстановяващите свойства на заобикалящата среда потъват в госта и повдигат духа му още преди самата терапия.

Това СПА убежище предлага успокояваща душата атмосфера във фина обстановка, толкова добре организирана, че всеки гост се чувства точно на мястото си в СПА центъра. Независимо дали спиращите дъха гледки са към тюркоазени води, или към отмарящи горски пейзажи, всичко това се съчетава натурално, за да създаде едно приятно СПА изживяване в хармония с естествения свят.

Тук, в Меди СПА Енканто се придържаме към стриктна философия на обслужване с топло гостоприемство, където персонализираното внимание е норма. За тези, които търсят самоусъвършенстване, този СПА център предлага индивидуално обслужване с терапевти, обучени да усещат от какво точно се нуждае човек или какво търси.

Това скривалище за здраве и красота, предлага повече от „просто почивка“ и „бронзов загар от лятното слънце“. Това е бягство в дълбоко релаксираща среда, за да си върнете младежкия блясък и неостаряващата жизненост в късче от рая с помощта на природните ресурси.

От дамата, която  е потънала в наслада от лечебната билкова кал…   романтиците, които се зареждат с разходки в наситения с кислород прохладен въздух на близкия природен парк…   до спортиста, който иска да се възстанови физически с медитативни движения и йога на морския бряг… – разнообразието от СПА и рехабилитационни програми е всеобхватно, за да отговори на голямо разнообразие от нужди. Всеки гост ще си тръгне с отпочинали тяло и ум от терапевтичните свойства на програмите, предлагани тук.

Общата философия, която споделяме е, че навътре към нас е посоката, където трябва да търсим истинския мир.

Трудно е да се каже какво прави един СПА център наистина изключителен, но какъвто и да е този неуловим елемент, Меди СПА Енканто го притежава.

ГРИФИД хотел Енканто Бийч e член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Сподели публикацията