София. Националният превозвач „България Еър“ започна изпълнението на ежедневни полети до френската столица Париж, които ще продължат до края на летния сезон, който е на 28 октомври.

Полетите ще се изпълняват всеки ден до Терминал 1 на летище „Шарл дьо Гол“ (CDG) и са с удобно сутрешно разписание, което дава възможност, както на трансферните пътници да организират пътуването си по-лесно, така и допълнително време на туристите, които искат да се насладят на пленителния френски град и да обиколят спиращите дъха забележителности по пъстрите улици.

Париж е една от най-желаните дестинации от любителите на романтиката, вкусната храна и невероятната изтънчена френска култура и език, а сега тя е и на достъпни цени, които за еднопосочно пътуване в икономична класа по линията започват от 125 EUR с включен ръчен багаж и кетъринг на борда. Благодарение на ежедневните полети, бленуваната романтична почивка е напълно осъществима без дългосрочни и планове.

През април пътешествениците между София и Варна могат за удобство да ползват и някой от следобедните полети на България Еър. Допълнителните полети са на 13, 17, 18, 20, 25 и 27 април.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA