Slide
Slide

Златни пясъци. С пристигането на пролетта, енергията на новото начало озарява всичко около нас. И няма по-добър начин да приемем тази промяна, отколкото да се потопим в прегръдките на едно място, където качествената почивка и благосъстоянието се преплитат в хармония. На 29 март, ГРИФИД Енканто Бийч с нетърпение очаква своите гости, обещавайки им уникални преживявания, които ще възродят душата, ще разнообразят сетивата и ще обновят тялото.

Нова енергия, нов подход!
ГРИФИД Енканто Бийч е не просто хотел, а цялостно преживяване, което пренася почивката на съвсем ново ниво. Разположен в непосредствена близост до едно от най-живописните места – природния парк Златни пясъци, и обгърнат от морската синева, това място е убежище на спокойствието. Тук, с първите лъчи на слънцето, започва денят ви, изпълнен с положителни емоции и релаксация.

СПА и здравословни преживявания
В ГРИФИД Енканто Бийч ви очаква изобилие от здравословни преживявания в богатата СПА зона. Тук можете да се потопите в басейн с минeрална вода, да се насладите на спокойствието и обновяващата атмосфера. Съчетанието от All Inclusive и СПА предложения не само ви осигурява почивка, но и се грижи за вашето здраве. Без значение дали се наслаждавате на различни СПА процедури или просто релаксирате, тук ще изпитате пълноценно всеки един момент.

ГРИФИД хотел Енканто Бийч Меди СПА: Дайте ни тялото си за една седмица и ние ще ви върнем удовлетворението от живота и спокойствието на ума

Кулинарни наслади
За да започнете деня си правилно, хотелът предлага богат бюфет за закуска, където свежата храна е приготвена с любов и страст. Иновативните кулинарни творения на екипа от готвачи се фокусират върху свежестта на зеленчуците и ви предлагат вкусове, които ще ви заредят с енергия за целия ден.

ГРИФИД хотел Енканто Бийч Меди СПА – за да детоксикирате тялото и оптимизирате теглото

Природа и благосъстояние
От джогинг и колоездене в парк Златни пясъци до релаксация в Меди СПА центъра, тук можете да изберете своето приключение. Местоположението на хотела предлага не само зашеметяващи природни красоти, но и лесен достъп до град Варна, правейки го идеално място за почивка и бизнес пътувания.

ГРИФИД хотел Енканто Бийч Меди СПА – да облекчим болката в тялото Ви, за която все нямате време

Забавления за всички
От вълнуващи забавления за децата до романтични вечери под звездите за двойки, ГРИФИД Енканто Бийч предлага нещо за всеки. Тук се създават незабравими моменти, които се превръщат в безценни спомени за цял живот.

Устойчиво гостоприемство
Като хотел със сертификат Travelife, ГРИФИД Енканто Бийч се грижи не само за вашето благополучие, но и за планетата. Тук ще откриете устойчив и сърдечен подход към гостоприемството.

С нова енергия и с нови възможности за здравословен начин на живот, ГРИФИД Енканто Бийч ви очаква тази пролет. Разкрийте новото си аз в прегръдките на това уникално място, където хармонията на природата и благосъстоянието ви очакват.

Запишете се за програмите за здравословно отслабване и възстановяване, които предлагат, и се насладете на лукса и спокойствието, които само ГРИФИД Енканто Бийч може да ви предостави. Позволете си да се потопите в един уникален свят на релаксация и удоволствие, където всеки детайл е внимателно обмислен, за да направи вашия престой незабравимо изживяване.

Сподели публикацията