Slide
Slide

София. Министерството на туризма ще връчи седмите Годишни награди в туризма, които за втора поредна година се провеждат под патронажа на президента на Република България Румен Радев. Официалната церемония ще се състои днес в София. Събитието ще започне в 18:00 часа, в зала „Сердика“ на София Хотел Балкан.

Домакин на церемонията е министърът на туризма д-р Илин Димитров. Сред официалните гости на събитието ще бъдат министри, народни представители, посланици, кметове, представители на академичната общност, бизнеса, туристическите организации, медии и др. По-рано през деня ще се проведе заседание на Националния съвет по туризъм, който ще обсъди актуални теми и въпроси.

Известни са победителите в седмото издание на годишните награди на Министерството на туризма

Победителите в тазгодишните награди в туризма се оценяваха в 10 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите започна на 28 ноември и продължи до 6 декември, като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити.

Победителите в Годишните награди в туризма ще получат грамота и статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза.

Сподели публикацията