Slide
Slide

с. Неофит Рилски, Варна. Първо по рода си събитие посветено на билколечителя св. Антоний Велики  “Билки – Здраве – Красота” ще се проведе в Неофит Рилски на 21 и 22 януари 2023, съобщиха организаторите за Bgtourism.bg.

По време на събитието посетителите ще могат да научат ценни съвети свързани с подобряване на имунитета, здравето на децата през зимата, лесно преборване на вируси и инфекции, приготвяне на годишна билкова аптечка от Валентин Стоянов.

В демонстрационната част ще бъдат показани практически съвети за подмладяване в домашни условия и народни билкови екстракти, направени по стари рецепти.

Специално за посетителите с деца в рамките на това мероприятие в “Работилничка за билките” децата ще оцветяват сапунчета с природни багрила и ще научатинтерересни истории свързани с билките, докато родителите им разглеждат изложбата и са част от фестивала.

Жителите на община Ветрино ще могат да посетят абсолютно безплатно изложбата Златните билки на България” от 23 януари до 28 февруари 2023.

Фестивалът „Билки – Здраве – Красота” е с дати 21 и 22 януари 2023 (събота и неделя) и ще се проведе в Розариума в с.Неофит Рилски до Варна.

Програма: https://events.rosarium.bg/event/festival-bilki-zdrave-krasota/

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/groups/3228172207399207/

Сподели публикацията