Slide
Slide

София. В ход са заявките на българските представители за участие в международното туристическо изложение ITB Berlin. През 2023 г. един от най-мащабните форуми в световния туристически календар ще се проведе от 7 до 9 март в Берлин. България ще има национален щанд от 500 кв. м. Това става ясно от официалната покана към туристическия бранш в сайта на Министерството на туризма.

Заявките за участие на щанда на Министерството на туризма се приемат до 12 декември. Максималният брой на работните места съгласно проекта на рекламния щанд е 44 /четиридесет и четири/.

ITB Berlin е най-значимият туристически форум в световен мащаб. Предназначен е както за професионалисти, така и за масова публика. Провежда се от 1966 г. на изложбена площ от 160 000 кв. м.

Миналата година експото беше онлайн заради Ковид-19 и са отчетени 65 700 посетители на дигиталната платформата, от които около 2/3 от чужбина. 3 513 изложители от 120 страни са използвали новия формат през 2021 г. ITB Berlin  се завръща към традиционната присъствена форма, известна преди световната пандемия.

Запознайте се ТУК с всички актуални покани за участия в международни туристически изложения.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA