Slide
Slide

Атина. Celestyal ще предложи круизи на цена от 29 евро* на човек на вечер като част от ексклузивна промоция в рамките на един единствен ден – допълнителният ден в годината.

Кампанията „Просто трябва да грабнеш възможността“ ще се проведе на 29 февруари 2024 г. Тя е част от настоящата кампания „Просто трябва да бъдеш там“, която ще продължи до 17 март 2024 г.

Неповторимото предложение, валидно в рамките на един ден, ще бъде за 4 от маршрутите в програмата на Celestyal от март 2024 г. до октомври 2024 г.:

  • „Идилична Егея“ – седемдневен маршрут, който започва от Атина и е със спирки в Солун, Кушадасъ, Ираклион, Санторини, Миконос и Милос. Датите за отплаване са 9 март, 16 и 19 октомври 2024 г.
  • „Легендарна Егея“ – петдневно плаване с начална точка Атина и посещение на гръцките острови Санторини, Родос и Самос, както и Истанбул. Датата за отплаване е 23 март 2024.
  • „Легендарна Егея“ –  четиридневно плаване с начална точка Истанбул и посещение на гръцките остров Хиос, Кос и Миконос, както и Атина. Датата за отплаване е 28 март 2024.
    „Легендарното Йонийско море“ – петдневно двупосочно плаване с тръгване от Атина и посещение на Котор (Черна гора), Корфу и Ханя (Крит). Датата за отплаване е 1 април 2024.
  • „От древна Атина до пленителната Доха“ – четиринадесетдневно плаване с начална точка Атина и посещение на Кушадасъ, Шарм ел Шейх, Мускат (Оман), Дубай и Доха. Датата за отплаване е 26 октомври 2024.

Цената е за пълно настаняване, като в нея са включени и кредит от 75 евро за екскурзия на брега, избор на напитки с храненията, пристанищни такси и бакшиши.

„Искахме да отбележим високосната година със забележително предложение и да вдъхновим повече хора да се впуснат в незабравимото изживяване, което нашите круизи предлагат по маршрутите ни в Европа и Арабския залив.“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

Най-важните новини за круизите тук

„Celestyal е експерт в създаването на незабравими моменти чрез спиращи дъха маршрути с различни дестинации и автентични местни преживявания както на борда, така и на брега. Гостите ни могат да се потопят в невероятната атмосфера на гръцките острови или да отплават още по-далеч към пленителната пустиня с тези ненадминати ценови предложения. Само за 29 евро на вечер – наистина, просто трябва да бъдеш там!“, допълва той.

*Цената включва настаняване във вътрешна двойна каютa, хранене, напитки с храната, 75 евро ваучер за екскурзия на брега, пристанищни такси и бакшиши. Пълната сума трябва да бъде заплатена до 7 дни след резервацията.

Сподели публикацията