Slide
Slide

Пловдив. DoubleTree by Hilton Plovdiv Center спечели наградата „Сграда на годината“ в категорията за най-добър бизнес хотел. „С голяма гордост ще споделяме тази титла с всички наши настоящи и бъдещи гости и клиенти. С тази награда, DoubleTree by Hilton Plovdiv Center иска да постави началото на дълъг път осеян с много успехи“, споделят носителите на престижното отличие.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center, е нов съвременен хотел в центъра на Пловдив който отвори врати през юли 2022.

Откриването бележи първия DoubleTree by Hilton в града, където качеството на услугата стриктно следва глобалните стандарти на марката Hilton. Сградата с цялостно обслужване на гостите се намира срещу църквата „Света Петка“ на бул. „Княгиня Мария Луиза“.

Предвид централното си местоположение гостите на хотела могат лесно да стигнат до всички забележителности на града и да се насладят на почивка, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.

Хотелът включва 162 модерни стаи, четири многофункционални стаи за срещи с дневна светлина, бална зала с капацитет до 220 души, подземен паркинг с капацитет до 50 автомобила, два луксозни ресторанта, уелнес и фитнес зона.

Бисквитките DoubleTree ще помогнат за топло посрещане на гостите в хотела след дълго пътуване. Те са топли, домашно приготвени и с парчета шоколад. DoubleTree by Hilton е известна с гордата си традиция да поздравява гостите с топла бисквитка при настаняване, символизираща топло посрещане и комфортен престой.

Хотелът разполага и със спортни съоръжения. Фитнес центърът, оборудван от фитнес зала Techno, разполага с джогинг писти, елиптични крос тренажори и велосипеди.

Уелнес зоната Signature Eforea включва парна баня и сауна. Посетителите ще имат възможност да се насладят на различни видове релаксиращи и лечебни масажи и терапии в ръцете на висококвалифицирани специалисти.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е впечатляващо място за престижни корпоративни събития, семинари, конференции и големи събития. Залите отговарят на голямо разнообразие от нужди, а опитният екип е готов да помогне плановете на компаниите да станат реалност.

Хотелът разполага с опитен екип за организиране на събития, пълно обслужване кетъринг и конгресни услуги, както и вътрешна аудиовизуална поддръжка, включително видео конференции.

Един от най-добрите италиански барове и ресторанти в Пловдив „IL MONTE“ отваря врати в хотела. Гостите ще могат да се насладят на световноизвестно и ароматно италианско кафе, автентично домашно приготвено джелато, подбрани вина и просеко.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA