Holland America, една от най-харесваните премиум круизни компании в света, отплава в своята най-дълга промоционална кампания за годината!
Holland America, една от най-харесваните премиум круизни компании в света, отплава в своята най-дълга промоционална кампания за годината!
Slide
Slide
Slide
Slide
Независимо дали сте любители на премиум преживяванията или на откриването на нови дестинации, избирайки Holland America ще може да се възползвате от най-доброто от двата свята.
Ще посетите нови и интересни места, ще се срещнете с нови култури, ще се насладите на гледки и пейзажи, всичко това без компромис с комфорта Ви, дори напротив, в една изискана обстановка с обслужване и кухня подобаващи на концепцията за премиум преживяване.
Никола Николов, круизен експерт с опит в индустрията, част от екипа на CruiseGuru, ни запозна с акцентите на кампанията и възможностите за клиентите.
В периода 14 декември 2023 до 31 януари 2024, гостите, които изберат Holland America за своята следващата премиум почивка, ще могат да се възползват от няколко специални предимства, които компанията предлага за ограничен период от време и избрани отплавания.
Първото предимство е да се възползват от пакета “Have it all” на Holland America и да получат като част от цената на круиза:
– Пакет с напитки по време на целия круиз, който включва както безалкохолни и кафе специалитети, така и коктейли, вино на чаша, бира и алкохолни напитки;
– Вечеря в специализиран ресторант – възможност да посетите безплатно поне един от ресторантите на борда, които са стандартно с доплащане – Pinnacle Grill, Canaletto или Tamarind;
– Кредит за преживявания на брега – до USD 300 на човек отстъпка от екскурзии, които са организирани от круизната компания;
– WiFi – достъп до интернет, за да може да сте винаги във връзка и да споделите (ако решите) своите преживявания.
– Такса обслужване, т.нар. бакшиши са част от цената на круиза.
Второто предимство е безплатният ъпгрейд до по-висока категория.
За много от отплаванията, гостите, които изберат вътрешна каюта, ще получат каюта с прозорец, а тези, избрали за своя круиз каюта с прозорец ще могат да се насладят на гледката от своя балкон.
Третото предимство е, че за част от круизите, децата ще пътуват безплатно.
И ако това не е достатъчно, в началото на промоцията, за ограничен период от време, гостите ще получат и до USD 500 на каюта борден кредит на каюта за круиз – сума, която могат да използват за разходи на борда.
Включени са круизи през лятото и есента на 2024 година, както и през сезон зима/пролет 2024/2025.
Дестинациите са разнообразни, като основните са:
* Аляска – двупосочни круизи от Ванкувър или Сиатъл, както и еднопосочните круизи между Ванкувър и Уитиър;
* Европа – голям избор от круизи в Северна Европа, Балтийско море, Исландия, британски острови, Средиземно море с продължителност между 7 и 21 нощувки;
* Южна Америка и Антарктида;
* Хавай;
* Панамски канал;
* Мексико;
* Кариби;
* Япония, Тайван, Филипини, Южна Корея;
* Австралия и Нова Зеландия.
Част от легендарните приключения, както и идеи за следващ европейски круиз може да видите в галерията.
Гостите на Holland America Line не се нуждаят от водни пързалки, картинг писти, влакчета или стени за катерене, когато пътуват. Затова и компанията е посветена на изследователите, кулинари и любители на музиката, които искат да се отдадат на тези страсти на всичките седем морета и континенти, на перфектни по размер, освежаващо спокойни кораби и круизи, изпълнени с уникални преживявания и персонал, който се грижи за всеки детайл, всеки ден.
За промоцията са приложими условия и ограничения с които ще бъдете запознати при резервация.
Сподели публикацията