Slide
Slide

Costa Voyages представя нов начин за пътешествия на дълги круизи, при които изживяването от пътуването до интересни дестинации се среща с удоволствието от гастрономията и изненадващите забавления, които ще откриете на борда.

Избирайки Costa Voyages ще се насладите на по-дълги круизи от 10 до 14 нощувки в едни от най-предпочитаните сезони за пътуване – от септември до ноември 2023, през април, май и юни 2024, както и през септември до ноември 2024 година. Може да изберете измежду интересни приключения с Канарски острови, Турция, Египет, Азорски острови допълнени от нови преживявания на брега.

На борда ще се срещнете с малко позабравени традиции като коктейл с капитана, среднощен бюфет, както и с нови кулинарни идеи, като включеното в цената специално вечерно меню, сътворено от нашите готвачи с общо 17 звезди Мишлен, както и сладките изкушения на майсторите на Коста. В менюто са включени цели 14 нови десерта от шеф Рикардо Белаера, като „Remastered Tiramisù“ – нова интерпретация на класическото тирамису, добавяща кафе инфузия от смес от арабика, сирене маскарпоне и крем от вино Марсала или «Bianco Mangiare», където превъзходството на бадемите Avola от Сицилия се среща с киселия вкус на юзу, японски цитрусов плод, завършващ със слой от горски ягоди.

Както винаги гостите ще бъдат част от специални вечери, които са допълнително обогатени за тези круизи с гала вечер, модна вечер и бляскава вечер. Моменти, които Ви позволяват да сте част от специални нощни преживявания на борда на класически круизен кораб.

Новост са турнирите по бридж на част от круизите с подкрепата на италианската федерация по бридж, трите елегантни вечери на борда и парти с офицерите, нов тур „зад сцената“, който показва животът на борда отвъд очевидното и още много изненади. В допълнение са музикалните събития в сътрудничество с Rolling Stones и уроци по фотография с подкрепата на Canon.

Богата и актуална информация в секцията за круизи на Bgtourism.bg ТУК!

„Има гости, които обичат да прекарват повече време на борда, опознавайки повече места и позволявайки си по-дълга почивка. За тях именно са създадени и пътешествията на Коста – селекция от избрани круизи с по-дълга продължителност от обикновената“, споделят от CruiseGuru, един от представителите на Costa в България.

„За нас е истинско удоволствие да си партнираме с българските агенции и туроператори, които предлагат на своите гости, както индивидуални, така и организирани групови круизни пътувания с Costa. Смятаме, че има още много потенциал за развитие на този продукт и че круизите на Costa са един чудесен избор не само за начинаещи, но и за напреднали пътешественици, които търсят оптимално съотношение на цена и преживяване“, допълват Диана и Никола от CruiseGuru. – „За нас е удоволствие да съдействаме на туристическите агенти в България да организират и предлагат на своите клиенти незабравими пътешествия по вода. За нас е напълно нормално всеки да се обръща към своя предпочитан агент за всички видове туристически услуги, включително круизи, а нашата мисия е да помагаме на агентите да предоставят възможно най-добро обслужване за този продукт.“

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA