Slide
Slide
Slide
Slide

Кранево. През оставащите месеци преди разгара на лято 2023 екипът на хотел Casa di Fiore SPA & Medical в Кранево е подготвил разнообразна развлекателна програма за гостите, избрали хотела за своята почивка.

Интересна е музикално-артистичната програма предвидена за дългоочакваната „Пролетна ваканция“. Музика на живо с Иво Донев на 7 април, а на 8 април смях до сълзи с неповторимия Краси Радков.

Специално за тийнейджърите на 10 април ще гостува известния от Tik Tok канала си Peshi Goshi, който заедно с екипа на VR Varna ще организира състезание с награда Lab Coin и игра с очила за виртуaлна реалност.

За един от най-светлите празници през годината  Великден от 14 до 17 април хотел Casa di Fiore SPA & Medical ще зарадва своите гости с незабравими емоции и пакет, включващ музика на живо на 15 април с Lockdown Party Band, празнична Литургия в хотела на 16.04, Великденски гала обяд, преминаващ във вечеря от 13:30 до 21:30 часа на 16.04 с  прясно изпечено българско агнешко месо от собствени ферми и изобилие от вкусни ястия приготвени на място.

Тематична гръцка вечер с много специалитети от средиземноморската кухня и участието на Aristos Constantinou и неговия бозуки бенд ще зарадват гостите на хотела на 30 април.

Навръх Гергьовден 6 май примата на фолка Глория ще зарадва всички гости на комплекса с хитови песни и много настроение. Празничната трапеза ще изобилства от печени агнешки месца и деликатеси от собствена ферма.

На крачка от летните месеци на 26 май рок легендите Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански от супер групата „Фондацията“ ще разтърсят сцената на Casa di Fiore SPA & Medical. Не пропускайте възможността да се насладите на любими хитове в съчетание с уютна петзвездна почивка.

Можете да се възползвате и от специалната оферта за месец май, която включва „Пролетен обяд“ в красивата градина към ресторанта на хотела и е валидна при настаняване за минимум три нощувки.

Опитайте най-добрата храна, приготвена на място със сезонни плодове и зеленчуци, месни деликатеси от собствена ферма, прясно изпечени хлябове, палитра от десерти приготвени на място, био и диетични продукти. Съчетайте празниците с много щастливи моменти и красиви спомени.

Casa di Fiore SPA & Medical – цветен пристан на хармония и кулинарен рай!

Сподели публикацията