Къмпинг Terme di Hissar отваря на 16 юни
Къмпинг Terme di Hissar отваря на 16 юни
Slide
Slide
Slide
Slide

Дългоочаквана новина – един от най-атрактивните нови къмпинги официално отваря врати. Terme di Hissar е новото място за водни забавления за малки и големи.

Питате ли се къде да прекарате идващите горещи дни? Искате ли да посрещнете слънчевите лъчи и да се потопите в минералните води на оазиса Terme di Hissar? Не се чудете, а пригответе кемперите и караваните. Термален къмпинг Terme di Hissar ще отвори за вас на 16 юни 2023 г.

Комплексът разполага с 39 места за кемпери и каравани, 4 външни и 1 вътрешен басейн, СПА зона – сауна, солна стая и парна баня, съобщава Camping.bg. И разбира се, не са забравени и най-малките посетители, за тях има детска площадка.

Къмпинг зоната разполага също така с просторна трапезария, оборудвана с всичко необходимо – барбекю и кухня, където може гостите да покажат кулинарни умения. За всички къмпингари са осигурени бани и общи санитарни помещения за миене и пране.

Всяко къмпинг място e стилно озеленено и захранено с чиста вода и електричество, имат и достъп до канал. Местата са на достатъчно място едно от друго, така че да се наслаждавате на романтични вечери под небе обсипано със звезди.

Голямо предимство на къмпинг Terme di Hissar, е че предлагаме на нашите гости един различен прочит за къмпингуването – както диво и непретенциозно, същевременно модерно и комфортно. При нас може да избягате от натоварения график в ежедневието си, да не сваляте банския и да изберете да сте по-спокойни, та дори и по-мързеливи. Както се казва – “ като е почивка, да е почивка”, казват домакините от Terme di Hissar.

Спокойствие, лукс и комфорт на едно място – Термален къмпинг Terme di Hissar очаква с голямо нетърпение своите нови приятели!

Снимки: Веселин Вълев / Camping.bg и Terme di Hissar

Сподели публикацията