Най-голямото събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора през тази година ще се проведе в рамките на 3 дни през май в София.

София. Къмпинг и Караванинг Експо отново събира на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аудор. За шеста поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм и свободно време, къмпинг оборудване и редица нови и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и активности в природата.

Тазгодишното  издание на най-голямото и важно събитие в сектора отново ще бъде с продължителност 3 дни – от 12 до 14 май. То отново ще се проведе и на обширна площ – над 4000 кв.м. на паркинга на МЕТРО София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км в столицата.

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Очакваме повече от 50 изложители от България и Балканите, както и десетки хиляди посетители. Събитието ще бъде съпътствано с интересна програма за малки и големи.

Каталог на изложителите от изданието за 2022 г. може да разгледате тук: https://issuu.com/campbg/docs/expo22sofia

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA