Веселин Вълев, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Много от миналогодишните изложители вече са си запазили площи за Camping & Caravaning Expo 2023. Организаторите очакват и нови фирми от бранша, включително и от съседните ни страни

София. Camping & Caravaning Expo отново събира на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аудор, съобщи организаторът на изложението Веселин Вълев. За шеста поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм и свободно време, къмпинг оборудване и иновативни и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и активности в природата.

Най-голямото събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора у нас през тази година ще се проведе в рамките на 3 дни – от 12 до 14 май. То отново ще се проведе и на обширна площ – над 4 000 кв.м. на паркинга на МЕТРО София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км в столицата.

Пълна информация за Camping & Caravaning Expo може да бъде получена от сайта на изложението, както и от организатора – Camping.bg. Заявката за участие може да бъде изтеглена от ТУК.

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA