Slide
Slide
Slide
Slide

София. Във връзка с наближаващия Свети Валентин, който отбелязваме като празник на любовта, „България Еър“ стартира промоционална кампания за самолетни билети до своите директни европейски дестинации под надслов „Обичай и лети.

Промоцията има за цел дазарадва всички клиенти на националния авиопревозвач, които искат да изненадат своята половинка с романтичен подарък и са влюбени в пътешествията.

Кампанията започва на 17 януари 2024 г. и ще продължи до 15 февруари включително, като в този период всеки, който закупи двупосочен самолетен билет по някоя от международните директни линии на “България Еър” в икономична или бизнес класа, може да резервира втори билет за същия полет с до 50% отстъпка.

Билетите, закупени в рамките на промоцията трябва да бъдат използвани за пътувания, които са започнали до 31 март.

Има много възможности за избор на романтични места за пътуване през февруари и март чрез кампанията „Обичай и лети. Насладете се на пътуване до вечния град Рим с вашата половинка, отбележете Деня на влюбените в магнетичния Париж, докато се наслаждавате на гледката от върха на Айфеловата кула, подарете си романтична разходка из красивата Прага или пък се отправете на пътешествие до по-далечни места като Лондон, Мадрид и Лисабон – това са само част от всички красиви места, които може да посетите изгодно заедно с любимия си човек, благодарение на атрактивната кампания на България Еър.

Имате възможност да се възползвате и от допълнителни услуги, с които да се чувствате комфортно и в отлично настроение по време на полета. В цената на всички самолетни билети в икономична класа са включени 1 брой ръчен багаж до 10 кг, 1 дамска чанта/лаптоп, вкусен кетъринг на борда, както и безплатен check-in.

Промоционалните условия са валидни за закупуване на самолетни билети и в бизнес класа, където пасажерите могат да се радват на повече уединение, приоритет при чекиране и качване в самолета, 2 броя багаж до 32 кг, достъп до бизнес салоните на летищата и изкушаващо четиристепенно меню. За всеки закупен двупосочен билет в бизнес класа, през периода на кампанията, можете да резервирате още един с 50% отстъпка.

Сподели публикацията