Истанбул, Турция/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Туроператорът „Делта груп България“ разширява програмите за Турция и Гърция за Лято ‘2023, съобщи за Bgtourism.bg управителят на компанията Димитър Ковачев. Той посочи, че на страницата на туроператора bukni.online е добавена програма за Турция с редовен полет на авиокомпания Pegasus от София, който е всеки вторник и събота. Цените са изключително конкурентни, голямото преимущество на тази програма е, че позволява резервации на различно количество нощувки. Могат да се правят резервации за 3, 4, 7, 10, 11, 14 … 28 нощувки. За разлика от чартърните програми тук няма ограничение за 7 нощувки, а това ще позволи на потребителите да се насладят на по-дълга почивка.

Bukni.online – b2b система за резервации, която осигурява на потребителите хотели, билети и трансфери на най-добри цени

bukni.online предлага 6 700 хотела в Турция от всички курорти в страната, в това число и в Истанбул. При нас туристическите агенти могат да резервират за своите клиенти както пакетни програми с включен полет, трансфер, настаняване и застраховка, така и само наземно обслужване – т.е резервация на хотел, трансфер и други услуги в страната по отделно“, сподели Ковачев.

„За Гърция обновихме пакетните оферти с полет от София за Крит, Родос и Корфу. В предложенията за Халкидики, Тасос и региона на Централна и Северна Гърция сме включили още над 1 200 хотела с директни контракти. Всички предложения, цени и наличие на места се получават в реално време и се потвърждават“, каза още Ковачев.

Всички оферти можете намерите и резервирате на bukni.online

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA