23 години вече Димитър Ковачев – управител на „Делта груп България“ ЕООД, е познат в туристическата индустрия като коректен партньор на хотелиери, туроператори и авиокомпании в България. Днес с него разговаряме за платформата за резервации bukni.online, която надгражда своето портфолио с предложенията на професионалистите в бранша и предлага на потребителите почивка и пътувания на най-добри цени

Димитър Ковачев

– Здравейте, г-н Ковачев! Създадохте онлайн платформата bukni.online, която успешно помага на пътешествениците да направят своите резервации на най-добри цени. Моля да ни представите каква е целта й и с какво може да бъде полезна на потребителите?
– Здравейте! Благодаря ви за възможността да представя bukni.online на български пазар. Това не е новосъздадена платформа, работи от близо 8 години, като постоянно се обновява.
Целта ни е да предоставим на клиентите максимално възможен избор на разнообразен и качествен продукт на най-добрата цена. Т.е голям избор от хотели, полети, трансфери, услуги. На bukni.online винаги ще намерите това, което търсите. Това определя и нашият бизнес модел на работа. На всички дестинации работим както с директни контракти с хотелиери и хотелски вериги, така и с няколко добри и големи приемащи туроператора. Освен това към нашата система са интегрирани няколко b2b плаформи като Hotelbeds, W2M, Jumbo и други. И това ни дава достъп винаги до най-добрите цени.

– Как работи системата?
– bukni.online е автоматизирана система, всичко работи в реално време, цени и наличност от партньорите. Пакетира се в динамичен режим – хотели, трансфери, полети, както с редовни линии, така и с чартърните програми. Предлага най-добрата цена. Системата също ще ви преложи и цени за съседни дати, ако има по-изгодни варианти. Възможност за показване на резултати на карта по разположение, което е много удобно и важно при търсене за хотели – например в Истанбул, Рим, Милано, Барселона или да намерите хотел на първа линия.

Това е един сериозен софт, като сме се постарали всичко да е максимално автоматизирано и опростено за потребителя. Лесно и удобно е организиран целия процес. Просто да се намери това, което търси клиента за настаняване или пакет, правене на резервация, плащане, документооборот и комуникации. Онлайн чатове не само на сайта, но има и чат в системата за резервации, където агентите могат да комуникират с отдел резервации. Имаме и интеграция с мобилен оператор и при всяко изменение в резервацията, било то изменение време на полет, плащания и т.н, системата изпраща смс съобщение и писмо на e-mail. Всъщност, възможностите са много и не могат да се опишат на една страница.

– Разбира се, ще Ви задам пряко и един важен въпрос, касаещ надеждността и гаранциите за резервациите, направени през bukni.online?
– Очаквах този въпрос. „Делта груп България“ работи с депозити към партньорите доставчици. Ние не можем да издадем билет, ако той не е обезпечен с гарантирано плащане. Самата система не може да издаде такъв билет. С приемащите туроператори и b2b системи също работим с депозити и почти по всички дестинации предоставяме ваучер от хотелиерите, приемащите компании или от b2b системи за резервации, които също ни издават ваучер за резервацията, след като тя е обезпечена с плащане от нас. Освен това, разбира се, съгласно законодателството имаме застраховка Гражданска отговорност за туропреатори, но в нашия случай това не е от голямо значение защото, както казах, навсякъде имаме обезпечителни депозити.

– В следващите месеци се очаква много български туристи по традиция да посетят своите любими близки дестинации в чужбина като Гърция и Турция, както и екзотичните и топли държави. Готова ли е системата ви да им представи най-добрите си предложения и да отговори на очакванията им?
– В момента сме направили акцент на популярни за пазара дестинации.
В Гърция работим с преки афилиантски контракти с близо 6 900 хотела в цялата страна, а също и с няколко приемащи компании и b2b системи. Основните ни предложения са за Халкидики (422 хотела в реално време), Тасос – 62 хотела. Предлагаме хотели със собствен транспорт.

За Крит, Родос и Корфу сме направили пакетни програми с полети от София, също е достъпно и резервация на хотел и трансфер. Имаме готовност и за пакетни програми с автобус от София и Пловдив за Тасос и Халкилики, тъй като има повишен интерес към такива програми.

За Турция предлагаме пакетни програми до Анталия със самолет от София, Пловдив и Варна. От София с редовен полет на Pegasus – вторник и събота, с възможност за резервация на различна продължителност 3, 4, 7, 10, 11, 14…30 нощувки и повече от 2 300 хотела в регионите Анталия, Алания, Кемер, Белек, Сиде. Също и резервация само на хотел и трансфер. Имаме и чартърни полети в партньорство с Абакс и Тез Тур България от София, Пловдив и Варна.

Със собствен транспорт имаме предложения до егейските курорти Кушадасъ, Будрум и Мармарис. Планираме и автобусни програми. Истанбул очаква българските туристи с най-добрите си предложения за настаняване. Предлагаме и пакетни програми до Анталия с полет от Истанбул, където цената е много добра.

ОАЕ е една от най-силните ни дестинации, предлагаме всички хотели, включително и в много от луксозните хотели на специални цени. Дубай, Абу Даби, Шарджа, Рас-ал-Хайма. Системата предлага и възможност за онлайн резервация на различни допълнителни услуги: трансфери, VIP трансфери, marhaba, цветя, плодове, носачи, съпровождащ гид и др. които ще удовлетворят и най-взискателните клиенти.

За Испания българските клиенти могат да открият в bukni.online пакетни програми с редовни полети от София до Барселона, Аликанте, Малага, Палма с предложения за всички курорти Коста Брава, Коста Дорада, Коста Дел Сол и Майорка.

За Кипър пакетните програми са от София и Варна.
На Малдивите предлагаме пакетни програми с полет от София и Истанбул. Нашето предложение е много конкуретно, благодарение на преки договори с хотели и приемащи туроператори. В момента добавяме още хотели в системата по тази екзотична дестинация, забавянето е свързано с доста специфичното ценообразуване на малдивските хотелиери, но нашият софт позволява максимално да се автоматизира процеса. Желаещите да почиват на Сейшелите могат да открият 292 места за настаняване, хотели и вили на най-конкурентни цени.

Платформата предлага и резервация на хотели в Италия, Австрия, Франция, в повече от 60 страни, като ценовото ни предложение е много добро.
В момента за всички програми предоставяме за нашите агенти промоционален комисион от 10 процента.

Всички оферти можете намерите и резервирате на https://bukni.online

Надявам се, че нашето предложение определено ще ви хареса!

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA