Slide
Slide
Slide
Slide

Боровец. На 20 януари, курортен комплекс „Боровец“ ще отбележи Световния ден на снега за тринадесета година, съобщават от „Бороспорт“ АД.

Събитието е част от мащабната инициатива на Международната федерация по ски World Snow Day, която цели да популяризира снежните спортове сред децата и да ги научи на любов към планината и снега.

Отбелязването на Световния ден на снега е една от инициативите, с които „Бороспорт“ насърчава развитието на детския зимен спорт.

За малките скиори еднодневната лифт карта ще бъде на цена 1 лв. за деца от 7 до 13 години.

Ще се провеждат и безплатни едночасови уроци за начинаещи по ски и сноуборд.

Уроците ще стартират в 10:00, 11:00, 13:00 и 14:00 часа за ски и в 11:00 и 13:00 часа за сноуборд.

Предварително записване на телефон: 0889 607 000 или e-mail: info@borovets-bg.com

Събитията по повод Световния ден на снега са част от  инициативата за насърчаване и развитие на детския зимен спорт, която „Бороспорт“ АД следва години наред.

През целия зимен сезон „Бороспорт“ АД осигурява безплатни лифт карти за всички ученици от Община Самоков по време на всички ваканции и в една седмица през всеки един от зимните месеци, което  помага на децата да се докоснат до планината и да развият своите умения на пистите.

Бороспорт е спонсор и на всички ски и сноуборд клубове в Община Самоков, като предоставя като спонсор безплатни лифт карти за цялата ски зона на всички състезатели.

Сподели публикацията