Slide
Slide

Bgtourism.bg посрещна милионния си читател за 2023 г. Това стана в първата седмица на юли, когато Google Analytics отчете 1 милион онлайн потребители, които са избрали медията, за да се информират през първото полугодие на тази година за най-важните новини в туризма в България и по света.

Качественото съдържание, авторските публикации, обективната и последователната политика на специализираната медия за туризъм са все по-търсени и се радват на огромно доверие сред професионалистите в индустрията и потребителите. Това става ясно и от последните данни на световния и независим брояч Similar Web, който категорично отрежда първо място на Bgtourism.bg сред всички специализираните медии за туристически новини в България. През юни медията има по-голяма посещаемост и сред сайтовете в категорията „Travel and Tourism“.

Данните на Similar Web показват, че над 323 500 потребители от цялата страна и чужбина през юни са посетили Bgtourism.bg. Реализираните импресии в онлайн страницата през последния месец са над 1,3 милиона пъти.

Актуалните данни показват, че близо 60% от аудиторията са жени, а последните проучвания сочат, че именно дамите имат последната думи при избора на дестинацията за почивка. Bgtourism.bg е изборът на хората в работна възраст от 25-34 години – 25,62%, 35-44 години – 20.14% и 45-54 години – 15,85% и др.

През юни Bgtourism.bg отбеляза своята 5-годишнина от основаването си, като през това време медията е била посетена от над 5,7 милиона потребители, които генерираха близо 20 милиона импресии.

Екипът на Bgtourism.bg благодари на своите партньори и онлайн потребители за високото ниво на доверие и за големия брой писма, които получаваме за полезната и обективна информация! 

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA