Снимка FB Arkia
Slide
Slide

Пловдив. Израелската авиокомпания Arkia (Arkia Israeli Airlines) започва през февруари полети между Тел Авив и Пловдив, обяви днес вицепрезидентът по търговските въпроси в Arkia Майк Чидхани. Той посочи, че през целия сезон Пролет/Лято 2023 авиокомпанията ще има директна полетна линия с втория големина български град, а полетите ще бъдат изпълнявани в дните неделя и четвъртък.

Официално: Новата самолетна линия Истанбул-Пловдив стартира на 18 февруари

„Решихме да отворим 2023 г. с една от популярните туристически дестинации в България – Пловдив, която предлага много атракции за двойки и семейства и пазаруване на източноевропейски цени, които израелците все още не са открили. Цените на пакетите, които включват хотел и трансфери са за всеки джоб, а Пловдив може да се комбинира и с еднодневна екскурзия до София, която е на по-малко от два часа път с кола от Пловдив. Пловдив е само първата лястовица в пълен сезон нови и завладяващи туристически дестинации, които планираме за пролетния и летния сезон.“, съобщи пред медиите в Израел Майк Чидхани.

Пловдив е туристическа дестинация на България за 2022 г.

Arkia ще предлага пакети, които включват полет, хотел и трансфери. Цените на полетите ще бъдат от $129 на човек в едната посока. Пакетна цена за 2 нощувки с включени полети и трансфери до хотел 4* полупансион: $299 на човек в двойна стая, а стойността на пакетната цена за 3 нощувки с включени полети и трансфери до хотел 4* полупансион: $399 на човек в двойна стая.

Сподели публикацията