Slide
Slide

Албена. Ваканционно селище „Албена“ с ексклузивна презентация в рамките на годишната среща на две от най-големите международни летища в Източна Германия – Лайпциг и Дрезден!

В рамките на проявата ръководствата на летищните оператори се срещнаха с представители на водещите туроператори и райзебюра, за да отчетат изминалата година и да представят тенденциите за идващата.

Българският курорт, заедно с туристическата камара на Ирландия, бяха единствените доставчици на туристически услуги, поканени да се представят в рамките на събитието.

Албена рекламира възможностите за отдих в четирите сезона на годината, отличната свързаност на Летище Варна, балнеологичните и здравни програми, финансирани от немските здравни власти, богатата културна програма през лятото, съоръженията за спорт, запазената природа и зелената мисия на курорта.

Участието се реализира съвместно с немската ПР агенция global communication experts, с която ваканционното селище утвърждава стратегическото си присъствие на немския пазар.

Сподели публикацията