Slide
Slide

Пловдив. От тази седмица полетите от Пловдив до Истанбул, ще се изпълняват в нови дни от седмица, съобщи за Bgtourism.bg председателят на Съвета на директорите на „Летище Пловдив“ ЕАД Дойчин Ангелов.

Авиокомпанията Pegasus ще реализира полетите в дните четвъртък и неделя. Благодарение на директната авиолиния пътуващите от Пловдив имат възможност за връзки с 90 международни дестинации през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул.

„Дефиле вино и гурме“: Запазете си тези три дни през май, насладете се на атмосферата в Стария град в Пловдив с чаша вино в ръка

Ангелов посочи, че в момента се водят преговори за нови въздушни връзки. Една от тях е между Пловдив и Манчестър, която да обогати зимното разписание на българското летище.

Полетите ще се реализират с авиокомпанията Ryanair, която в момента три пъти седмично лети между Пловдив и Лондон – в дните вторник, сряда и събота. Връзката между летището в Пловдив и летище Станстед (намира се на близо 50 км от централната част на Лондон) е планирана до 28 октомври.

Невероятни! Круизни работници превръщат пътуването на туристите в празник (снимки+видео)

Сподели публикацията