Slide
Slide

Белград. Air Serbia обявява промоционална кампания през следващите две седмици. В този период пътниците ще могат да закупят самолетни билети до повече от 40 дестинации в Европа на достъпни цени. В периода от 23 януари до 5 февруари могат да бъдат закупени еднопосочни билети от и до Белград на цени от 39, 49, 59 или 79 евро, в зависимост от дестинацията.

За полети от и до София цените започват от 39 евро.

Офертата е валидна за пътувания между 1 февруари и 1 април 2023 г.

Пътуването със самолет е най-лесният и бърз начин да се стигне до множество популярни дестинации. Нашата нова промоционална кампания е замислена така, че да помогне на пътниците да закупят своите билети на много изгодни цени. Ние вярваме, че това ще е чудесна изненада за нашите клиенти, като се има предвид, че промоцията включва големи градове и слънчеви дестинации в Европа и региона“, заяви Бошко Рупич, Генерален директор по търговските и стратегически въпроси на Air Serbia.

Снимки Air Serbia

Еднопосочните билети от и до Белград от Баня Лука, Барселона, Атина, Тиват, Подгорица, Загреб, Солун, Букурещ, Скопие, София, Тирана, Сараево, Любляна, Малта и Будапеща са на цени от 39 евро; от Рим, Щутгарт, Осло, Копенхаген, Стокхолм, Нюрнберг, Хановер, Дюселдорф, Венеция, Милано, Ларнака и Бари започват от 49 евро; от Залцбург, Лион, Брюксел, Цюрих, Виена, Прага, Мадрид, Валенсия, Истанбул, Анкара, Берлин, Малага, Франкфурт, Париж и Амстердам за 59 евро. Цените до Лондон започват от 79 евро.

Повече подробности за промоционалната кампания на сръбския национален превозвач може да намерите на интернет сайта www.airserbia.com.

Сподели публикацията