Белград. Air Serbia обявява промоционална кампания през следващите две седмици. В този период пътниците ще могат да закупят самолетни билети до повече от 40 дестинации в Европа на достъпни цени. В периода от 23 януари до 5 февруари могат да бъдат закупени еднопосочни билети от и до Белград на цени от 39, 49, 59 или 79 евро, в зависимост от дестинацията.

За полети от и до София цените започват от 39 евро.

Офертата е валидна за пътувания между 1 февруари и 1 април 2023 г.

Пътуването със самолет е най-лесният и бърз начин да се стигне до множество популярни дестинации. Нашата нова промоционална кампания е замислена така, че да помогне на пътниците да закупят своите билети на много изгодни цени. Ние вярваме, че това ще е чудесна изненада за нашите клиенти, като се има предвид, че промоцията включва големи градове и слънчеви дестинации в Европа и региона“, заяви Бошко Рупич, Генерален директор по търговските и стратегически въпроси на Air Serbia.

Снимки Air Serbia

Еднопосочните билети от и до Белград от Баня Лука, Барселона, Атина, Тиват, Подгорица, Загреб, Солун, Букурещ, Скопие, София, Тирана, Сараево, Любляна, Малта и Будапеща са на цени от 39 евро; от Рим, Щутгарт, Осло, Копенхаген, Стокхолм, Нюрнберг, Хановер, Дюселдорф, Венеция, Милано, Ларнака и Бари започват от 49 евро; от Залцбург, Лион, Брюксел, Цюрих, Виена, Прага, Мадрид, Валенсия, Истанбул, Анкара, Берлин, Малага, Франкфурт, Париж и Амстердам за 59 евро. Цените до Лондон започват от 79 евро.

Повече подробности за промоционалната кампания на сръбския национален превозвач може да намерите на интернет сайта www.airserbia.com.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA