Slide
Slide
Slide
Slide

Слънчев бряг. В седмицата сме на празненствата в Екшън Аквапарк в Слънчев бряг, който тази година отбелязва своята 20-годишнина. Това е първият аквапарк, който отвори врати в България, а по случай празника са приготвени много изненади и интересна програма за своите посетители. Рожденият ден на аквапарка е на 13 юли – четвъртък.

Специалните изненади започват още с началото на седмицата, през която всички посетители ще могат да се възползват от 20% намаление от цените на онлайн билетите с промокод ACTION20HASHTAG.

Парти програмата започва на 13 юли с едно супер парти за най-малките посетители на аквапарка. На гости в Екшън Аквапарк ще дойдат забавните професори от Щура Лаборатория, които ще демонстрират  на малчуганите незабравими научни експерименти с различни реагенти и течен азот, а децата ще могат да асистират за експериментите.

На 14 юли (петък) купонът продължава с поредното незабравимо пяна парти от поредицата на Bubble Fridays със специалното участие на DJ Burlak , както и живо изпълнение на гайда.

Седмицата на празненствата ще продължи и в събота (15.07) с кубинско парти, където ще има много танци, страст и чупки в ханша.

С това летните събития в любимия на малки и големи Екшън Аквапарк не приключват, а организаторите обещават, че в програмата са заложени още изненади и много подаръци за техните най-верни почитатели.

Последвайте профилите на Action Aquapark в социалните мрежи, за да разбирате първи за всички предстоящи събития.

Сподели публикацията