Снимки Абакс
Slide
Slide

София. „Абакс – с единствената програма до Шри Ланка с директен чартърен полет и 8 нощувки. Това е най-новото и екзотично предложение на туроператора Абакс за предстоящата 2023 година. След вече обявената чартърна верига до Тайланд и директните полети до Мавриций, Сейшели, Кения и Занзибар, място в портфолиото на туроператора намира и така впечатляващата, колоритна и привлекателна Шри Ланка – страна с невероятна природа, дружелюбно население, автентична култура и смайващи забележителности“, съобщи Мартина Найденова – мениджър „Продажби“ в „Абакс“.

Датата на полета е 1 март 2023 г., като програмите са идеално съобразени с почивните дни покрай Националния празник на България, а самият полет се изпълнява от European Air Charter.

За пълната наслада и запомнящо се изживяване, от туроператора са заложили на отлични хотели, с ненадминато обслужване, на първа линия в едни от най-добрите места за почивка на острова.

Не оставаме на заден план и програмата Шри Ланка от А до Я, която също е с 8 нощувки и се посещават всички забележителности, които държавата предлага – от чаени плантации, до великолепната Сигирия.

Запознайте се с предложението на Абакс ТУК!

На място за туристите както винаги ще се погрижат най-добрите екскурзоводи, с богат опит и енциклопедични знания, а цените започват от 2839 лева!

Сподели публикацията