Корабите на A-ROSA отплаваха в новия сезон, въвеждайки подобрена премиум ол инклузив оферта за круизи по Дунав, Рейн, Рона, Сена и Доуро. На гостите ще бъде предложена още повече индивидуалност, обслужване, кухня и досег до посещаваните региони – както на борда, така и на брега. От 4 април всички 13 кораба ще предложат на своите гости вълнуващи преживявания по реките на Европа.
Немската компания вече предлага своите круизи двуезично на английски и немски и по този начин гости от всякакви националности могат да се възползват от Premium all-inclusive концепцията на компанията.
Наред с обогатеното преживяване на брега, развлекателната програма на борда също ще бъде подобрена. На круизите над 5 нощувки, на борда ще бъдат изнесени до два концерта. Специално подбраните артисти идват от и около дестинациите, които корабите посещават, и ще внесат усещането за региона на борда.
„Развлекателният елемент е само един от многото, които ще подобрим с нашето пренастройване. Благодарение на различни иновации като нашето приложение, управлението на връзките с гостите и уникалните експерти на дестинации, ние ще предложим на нашите гости повече услуги и гъвкавост от всякога“, обяснява Йорг Айхлер, главен изпълнителен директор на A-ROSA River Cruises.
„Все още особено важно за нашите гости е кулинарното изживяване – в допълнение към много високото качество, ние ще предложим избор между а-ла-карт вечеря и бюфет“, добавя Айхлер. Детският клуб ще бъде разширен и ще се предлага на всяко оптплаване, на което има поне десет деца на борда. По този начин компанията затвърждава позицията си на единствена в индустрията, която се грижи за почиващите от различни поколения. Силният акцент върху уелнеса, осигурен чрез разширено СПА и фитнес предложение, както и нови активни екскурзии и велосипеди под наем, са допълнителни новости в промените при речната круизна компания.
За да стартира лятото на 2023, компанията обяви и уникално 50 % намаление на избрани круизи през април, май и юни.
Близо 100 отплавания, между които Романс по Рейн, Сена и рандеву с Париж, Класически Дунав, северен и южен Рейн, Романс по Рейн и Мозел, Приключение от Базел до Амстердам, Класически и средиземноморски круиз по Рона в южна Франция, Нормандия и Сена и още много други очакват своите гости на цени започващи от едва 731 евро на човек за седмичен круиз – оферта, която я рядко срещана и наистина си заслужава. Промоцията важи за нови резервации в периода 6 – 16 април и за ограничен брой каюти.
Premium All Inclusive концепцията на компанията включва гурме бюфети, възможност за вечеря а-ла-карт, висококачествени напитки през целия ден, кулинарни регионални преживявания на борда и при някои круизи деца до 15 пътуват безплатно на най-ниската палуба или използват 30 % намаление на по-високите.
CruiseGuru с удоволствие представя круизите на A-ROSA в България, а от специалните цени може да се възползвате като се свържете с Вашия туристически агент.
Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA