Някои от най-големите инвеститори в хотели се събират във Виена на 7 ноември за International Hotel Investment & Design Conference
Някои от най-големите инвеститори в хотели се събират във Виена на 7 ноември за International Hotel Investment & Design Conference
Slide
Slide
Slide
Slide

Виена. Над 300 делегати от 20 държави – основно собственици и инвеститори в хотели в Централна и Източна Европа ще се включат в конференцията International Hotel Investment & Design Conference, която ще се проведе в хотел Andaz Vienna am Belvedere на 7 ноември, съобщава Hotel & Restaurant Week. Представители на международни инвеститори, като Inveso, Lindner Hotels & Resorts, Vienna House, Austria Trend Hotels, Warimpex, Soravia Group, Signa Real Estate, S+B Gruppe AG, Kerten Hospitality, UBM Development и TUI Hotels & Resorts ще дискутират тенденциите в хотелския бизнес и възможностите за нови инвестиции.

В събитието ще участват също архитекти и дизайнери специлизирани в хотелския сектор, като Areen Design, AB Concept Hong Kong и BWM Architekten und Partner, както и директори в международни хотелски вериги, като Marriott International, Radission Hotels, Accor, Hyatt, Louvre Hotels, Best Western Hotels & Resorts и други.
Много удобен инструмент, чрез който предварително могат да бъдат организирани срещи по време на конференцията е онлайн платформата с информация за делегатите и възможност за комуникация с всеки от тях.

За кого е подходящо да посети International Hotel Investment & Design Conference:

Собственици на хотели, които търсят възможности да привлекат инвеститори в своите проекти; Хотелиери, които търсят купувач(и) за свои хотели; Мениджъри на хотели и хотелски групи, които искат да се запознаят с последните тенденции в управлението на хотела; Архитекти и дизайнери, които се интересуват от новостите в дизайна на хотела; Фирми-доставчици, които проучват възможности за излаз на международните пазари и особено тези в Централна и Източна Европа.

Сподели публикацията