Зимното издание на инициативата “Денят за вас” стартира от Смолян
Зимното издание на инициативата “Денят за вас” стартира от Смолян
Slide
Slide
Slide
Slide

Смолян. Росица Старчева е новият председател на Съюза на родопските хотелиери и ресторантьори (СРХР), съобщи БТА. Тя застава начело на съюза след оттеглянето на дългогодишния председател Георги Пампоров.

Сдружението изпраща един ползотворен период, през който бе реализиран проектът „Инициатива за капитализиране на перспективите за туризъм в региона“, допринесъл за обогатяване на знанията и уменията на близо 200 представители на туристическия бизнес в проведените десетки семинари, обучения, консултации, обмяна на опит, работни  срещи и участия в туристически  форуми в страната и чужбина, посочва Георги Пампоров. Той се оттегли като председател по лично желание и освобождаването му бе гласувано от Общото събрание на СРХР.

Росица Старчева работи над 20 г. в сферата на туризма в областта на хотелиерство, ресторантьорство, туроператорство в България и в чужбина. Собственик е на туроператорска агенция. Старчева заяви пред БТА, че има планове да привлече в сдружението представители на бизнеса в Смолян, за да обединят усилия за по-мащабна концепция за развитие на туризма в региона.  Ще се разчита и на партньорство с местната власт. Новият председател предвижда привличането на млади хора в съюза.

Сподели публикацията